Nejprodávanější e-knihy - listopad 2014
detektivky

Ve slepé uličce - 20%
(7x)

Pátý díl série případů komisaře Wallandera. Léto roku 1994 patří k nejteplejším, jaká vůbec lidé pamatují. Ale letní pohoda pro komisaře Wallandera končí, když se mladá dívka před jeho očima upálí v řepkovém poli.

detektivky
Ukázky

Ve slepé uličce

169 Kč
135 Kč
Anatomie lži - 20%
(11x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
detektivky
Ukázky

Anatomie lži

198 Kč
158 Kč
Larcenists and Lambs - 20%
(16x)
Je tu něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá…
detektivky
Ukázky

Larcenists and Lambs

217 Kč
174 Kč
Poslední Laponec - 20%
(9x)
Nejlepší francouzská detektivka roku 2013, dekorovaná i dalšími 15 žánrovými cenami.
detektivky
Ukázky

Poslední Laponec

149 Kč
119 Kč
Červenka - 20%
(18x)
Harry Hole pátrá nejdříve po špičkové pušce, určené ke spáchání atentátu a následně po vrahovi válečného veterána. Zatímco stopy vedou do minulosti, vrah si připravuje scénu pro svůj závěrečný výstup.
detektivky
Ukázky

Červenka

299 Kč
239 Kč
Krev prvorozených - 20%
(9x)
Druhý případ kapitána Steina a notáře Barbariče ze série historických detektivek. Kapitán Stein, notář Barbarič a kaprál Jaroš se vydají do rudolfínské Prahy. Tam došlo k únosům a vraždám několika katolických velmožů. Spiknutí nebo rituální vražda?
detektivky
Ukázky

Krev prvorozených

198 Kč
158 Kč
Smrt ve Vratislavi
(1x)
Vyslanec českého krále jedná ve Slezsku, ale zmizí a nikdo netuší, co se mohlo stát. Protože jde o ožehavou diplomatickou misi, je třeba postupovat taktně...
detektivky
Ukázky

Smrt ve Vratislavi

199 Kč
Usměvavý muž - 20%
(10x)
Čtvrtý díl série případů komisaře Wallandera. Nastal čas, aby komisař Wallander skončil u policie? Další temná záhada z bestsellerové série.
detektivky
Ukázky

Usměvavý muž

189 Kč
151 Kč
Jihlavský zlý duch
(1x)
Detektivní román z doby vlády Václava IV. V královském městě Jihlava se děje cosi tajemného. Zdejší opuštěné doly prý v noci obcházejí přízraky...
detektivky
Ukázky

Jihlavský zlý duch

169 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 20%
(9x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 65 položek
1 2 3 .. 7 > >>