Nejprodávanější tituly - listopad 2014
umění

Mezi literaturou a divadlem II. - 11%
Kritická edice souboru literárněkritických a teatrologických prací Jana Grossmana. Jan Grossman byl jednou z nejvýraznějších osobností, které zásadně a inspirativně zasáhly do českého literárního i divadelního dění druhé poloviny 20. století.
umění

Mezi literaturou a divadlem II.

396 Kč
352 Kč
Great Spas of Bohemia, Moravia and Silesia - 11%
Kniha, vydaná v ediční řadě Slavné stavby nakladatelství Foibos Books nás na 504 stranách seznamuje s dvaceti dvěma lázeňskými městy a místy a provází nás zasvěceným a poutavým slovem 181 stavbou a stavebním komplexem těchto míst.
umění

Great Spas of Bohemia, Moravia and Silesia

629 Kč
559 Kč
Chrám bez boha nad Prahou - 11%
(1x)
Kniha významného českého historika Jana Galandauera čtivě, ale současně zasvěceně přibližuje dějiny Národního památníku na Vítkově, tvořícího jednu z dominant Prahy.
umění

Chrám bez boha nad Prahou

268 Kč
238 Kč
To je M. Sasek - 11%
(1x)
Unikátní kniha – katalog přibližující život a dílo „nejslavnějšího českého emigranta“ Miroslava Šaška mixem dobových dokumentů, obrazů, skic a ilustrací. S texty Martina Salisburyho, Olgy Černé a Pavla Ryšky.
umění

To je M. Sasek

269 Kč
239 Kč
Ukaž, co děláš! - 11%
(3x)
Praktický návod jak sdílet tvořivost s celým světem...
umění

Ukaž, co děláš!

314 Kč
279 Kč
Vyprávět příběh - 11%
Vyprávět příběh, kniha, která už dlouho chybí na českém trhu. Legendární scenárista a spisovatel Jean-Claude Carriere, držitel Oscara za celoživotní dílo, vypráví s přehledem a humorem o řemeslu literáta, ...
umění

Vyprávět příběh

268 Kč
238 Kč
O hercích a herectví - 11%
Knihu O hercích a herectví píše zkušený divadelník. Spoluzakladatel a první umělecký šéf Činoherního klubu v jeho slavné éře 60. let, autor jedné z nejhranějších českých komedií Tři v tom, dramaturg, režisér a divadelní pedagog.
umění

O hercích a herectví

216 Kč
192 Kč
Rozmarná léta - 11%
(2x)
Ve vzpomínkovém vyprávění Jiří Menzel popisuje své dětství a formující kulturní zázemí pražské měšťanské rodiny; studium na FAMU a okolnosti svého rozhodnutí pro film navzdory tomu, že jeho původní láskou bylo divadlo...
umění

Rozmarná léta

449 Kč
399 Kč
Drobné perly české architektury - 6%
(6x)
Výtvarně výrazná kniha postavená na barevných fotografiích Pavla Friče, krátkých výstižných textech historika umění Jiřího T. Kotalíka a rýmovaných postřezích architekta Davida Vávry.
umění
Ukázky

Drobné perly české architektury

507 Kč
478 Kč
Pravdivý příběh Plastic People - 6%
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.
umění

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
355 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 314 položek
<< < 1 2 3 4 .. 32 > >>