Nejprodávanější Kniha - listopad 2014
detektivky

Přišla z moře
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
detektivky
Ukázky

Přišla z moře

253 Kč
Smrt podle druidů
Známý investigativní reportér a spisovatel Josef Klíma, několikanásobný držitel ceny TýTý, přichází s novým detektivním románem, který má ambice konkurovat slavnějším severským vzorům.
detektivky

Smrt podle druidů

215 Kč
Bez svědomí
(13x)
Kniha o odvaze a ostražitosti, detektivní román, jehož děj sahá od časů první republiky do současnosti. O tajemství, které se nesmí dostat do rukou mocným. O tom, jak krutou daň si může vybrat na těch, kteří je střeží…
detektivky

Bez svědomí

351 Kč
Uzel
(1x)
V roce 1988 nastal v kariéře Richarda Krauze významný zlom - z pochůzkáře se stal detektivem. Okolnosti zavedou detektiva a jeho kolegy do bizarního prostředí mezi ostnaté dráty táhnoucí se po celé státní hranici se západním světem.
detektivky

Uzel

269 Kč
Černá voda
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
Svědkyně ohně
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
detektivky
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
The Dinner
An evening in Amsterdam and two couples meet for dinner.They need to discuss their teenage sons.The boys have committed a horrifying act, caught on CCTV.They remain unidentified - except by their parents.
detektivky

The Dinner

188 Kč
Bílá lvice
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

detektivky

Bílá lvice

280 Kč
Žena s mateřským znaménkem
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
Šifra mistra Leonarda
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
detektivky

Šifra mistra Leonarda

423 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 58 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>