Nejprodávanější tituly - březen 2014
přírodní vědy

Q. E. D. - 11%
Víte, který slavný důkaz byl vytesán na Archimedův náhrobek? Jak uvázat na proužku papíru dokonalý pětiúhelník? Zdál se vám už někdy nějaký důkaz zcela zřejmý?
přírodní vědy

Q. E. D.

203 Kč
180 Kč
Kouzlo smyslů - 11%
(1x)
Autor čerpá inspiraci z pramenů tak různorodých jako jsou filosofie Maurice Merleau-Pontyho, balijský šamanismus, apačská vyprávění příběhů i ze své zkušenosti pouličního kouzelníka, aby nám odhalil hlubokou a tajuplnou závislost člověka na přírodě.
přírodní vědy

Kouzlo smyslů

448 Kč
398 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
přírodní vědy
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Matematická kniha - 11%
Autor nás ve 250 stručných kapitolách provádí důležitými milníky historie matematiky a otevírá před námi svět plný nesmírných záhad a krásy.
přírodní vědy

Matematická kniha

629 Kč
559 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Dýchat s ptáky - 11%
(2x)
Václav Cílek v této knize navazuje na předešlá díla (Krajiny vnitřní a vnější a Makom). Zabývá se znovu krajinou a místy, životním prostředím a klimatem.
přírodní vědy

Dýchat s ptáky

268 Kč
238 Kč
Stručná historie času v obrazech - 24%
(1x)
Aktualizované a rozšířené vydání knihy světoznámého fyzika.
přírodní vědy
Ukázky

Stručná historie času v obrazech

527 Kč
398 Kč
Člověk v pokorném závazku vůči světu
Studie na téma vztahu člověka a prostředí, které obydluje, vychází z poznatků kulturologie a kulturní a sociální ekologie, ale směřuje spíše do oblasti environmentální filozofie a etiky.
přírodní vědy

Člověk v pokorném závazku vůči světu

89 Kč
Evoluce před Darwinem - 11%
Při jakémkoli uvažování o evoluční teorii se každému ihned vybaví jméno Charlese Darwina, méně je však známo, že nebyl bez předchůdců.
přírodní vědy

Evoluce před Darwinem

224 Kč
199 Kč
Jak to, že… planety obíhají slunce? - 11%
Přitažlivý úvod do záhadného světa vesmíru. Kdo se jako první odvážil do vesmíru a kdy se tak stalo? Obsahuje všechno od hvězd a galaxií až po vesmírné cesty a nabízí skvělou pomoc při vypracovávání domácích úkolů.
přírodní vědy

Jak to, že… planety obíhají slunce?

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>