Nejprodávanější knihy - březen 2014
sci-fi a fantasy

Altschulova metoda - 6%
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
319 Kč
Silmarillion (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.
sci-fi a fantasy

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
478 Kč
Dvě věže (ilustrované vydání) - 6%
(3x)
Společenstvo Prstenu je rozděleno. Frodo a Sam pokračují ve svém putování podél Velké řeky Anduiny sami - tedy až na tajemnou postavu, která se krade za nimi a sleduje každý jejich krok.
sci-fi a fantasy

Dvě věže (ilustrované vydání)

500 Kč
470 Kč
Hobit - 11%
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
sci-fi a fantasy

Hobit

1 251 Kč
1 112 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání) - 6%
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
sci-fi a fantasy

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Fikce, Alef - 6%
(4x)
Povídky Spisů I pocházejí z autorových prvních povídkových sbírek a patří k jeho nejznámějším dílům. Pro českého čtenáře má pak specifické kouzlo povídka Tajný zázrak, kterou Borges umístil do Prahy.
sci-fi a fantasy

Fikce, Alef

304 Kč
286 Kč
Technik Velkého Kyjeva - 11%
Vladimir Vasiljev se do povědomí českých čtenářů zapsal především jako spoluautor románu Denní hlídka, ovšem své doposud nejzásadnější dílo ve skutečnosti napsal ještě předtím. Je jím právě Technik Velkého Kyjeva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Technik Velkého Kyjeva

268 Kč
238 Kč
Asterix XXI - XXIV - 11%
Další, v pořadí šestý souborný svazek příhod neohroženého Asterixe z Galie. Obsahuje alba z let 1974 až 1979 – Dárek od Caesara, Asterix a velká zámořská plavba, Obelix & Spol., Asterix u Belgů.
sci-fi a fantasy

Asterix XXI - XXIV

404 Kč
359 Kč
Divoši - 11%
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
sci-fi a fantasy

Divoši

356 Kč
316 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
sci-fi a fantasy

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 84 položek
1 2 3 .. 9 > >>