Nejprodávanější e-knihy - březen 2014
romantika

Božský cizinec - 20%
(3x)

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika
Ukázky

Božský cizinec

198 Kč
158 Kč
Zoufalé touhy - 20%
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
71 Kč
Ženské příběhy II. - 20%
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
romantika
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
140 Kč
Božský bastard - 20%
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
158 Kč
S elegancí ježka - 20%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika
Ukázky

S elegancí ježka

149 Kč
119 Kč
Sebelhářka - 20%
Po úspěšné Sbírce motýlů nový román Viktorie Besó! Vzrušující příběh o nenaplněných a raněných citech, o souboji srdce s rozumem, o touze a vášni. Danielin život s úspěšným sobcem se mění ve chvíli, když jí do života vstoupí jiný muž.
romantika
Ukázky

Sebelhářka

99 Kč
79 Kč
Prokletí ohně - 20%
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
119 Kč
Minuta na rozloučenou
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
Stanice odložených lásek
(1x)
Nová kniha Hany Marie Körnerové vypráví o osudech dvou kamarádek Laděny a Kamily na pozadí událostí sedmdesátých a osmdesátých let minulého století.
romantika
Ukázky

Stanice odložených lásek

199 Kč