Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2014
romantika

Šťastná kniha - 11%
(8x)
Taky vás někdy napadlo, že byste chtěli změnit svůj život? Odjet meditovat do Indie? Chovat bio ovce na Šumavě? Zachraňovat děti v Africe? Pracovat v baru na středomořské pláži?
romantika

Šťastná kniha

206 Kč
183 Kč
Božský cizinec - 11%

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
318 Kč
Čtvrtek odpoledne. Půl páté - 11%
(2x)
Tragická smrt dvanáctileté Karen je ústředním motivem spojujícím osudy zdánlivě spolu nesouvisejících lidí z malého vlámského městečka.
romantika

Čtvrtek odpoledne. Půl páté

44 Kč
39 Kč
Z temnoty - 11%
Obzvlášť krutý případ domácího násilí vyvrcholil v dubnu 2011 v poklidném městečku na cornwallském pobřeží Anglie. Prostřednictvím médií událost šokovala nejen veřejnost ve Velké Británii, ale na celém světě…
romantika

Z temnoty

269 Kč
239 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Dokud jsme naživu - 11%
Příběh Judith, mladé dívky z chudého předměstí Barcelony, která se shodou náhod dostane do blízkosti obdivované slavné autorky ženských románů a obrátí tím – a nejen svůj – život úplně naruby.
romantika

Dokud jsme naživu

53 Kč
47 Kč
Křižovatky žen - 11%
Společná publikace dvou úsměvných novel, jejichž hlavními hrdinkami jsou ženy. Ačkoli jejich problémy jsou zcela rozdílné, spojuje je odvaha a chuť nevzdávat se.
romantika

Křižovatky žen

89 Kč
79 Kč
Obcování muzejního znalce - 11%
Dramatický příběh velmi nepovedeného manželství ve velmi nepovedené době, dotahující sugestivní obraz soukromé i společenské apatie až do listopadových dnů roku 1989.
romantika

Obcování muzejního znalce

89 Kč
79 Kč