Nejprodávanější tituly - březen 2014
světová

Seven Days to the Funeral
Vzpomínková próza románového charakteru od překladatele a publicisty Jána Roznera je autentickou zprávou o lidech, událostech a poměrech dané doby, o kulturních, společenských a politických poměrech na Slovensku na počátku normalizace.
světová

Seven Days to the Funeral

441 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
světová
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
Hypnotizér
(23x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
světová

Hypnotizér

404 Kč
Zabijáci - 25%
(5x)
Brožované vydání druhého dílu kriminální série Oddělení Q. Před dvaceti lety byla nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí.
světová

Zabijáci

239 Kč
179 Kč
Než přijde mráz
(4x)
Jednoho srpnového večera roku 2001 zavolá na stanici v Ystadu člověk, který prý viděl na jezeře Marebo hejno hořících labutí. Kurt Wallander se vydá k jezeru i s dcerou Lindou, aby zjistil, co se stalo.
světová

Než přijde mráz

296 Kč
Písečný muž
(13x)
Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk mrtvý.
světová

Písečný muž

314 Kč
A hory odpověděly
(11x)
Khaled Hosseini, autor světově úspěšných románů Lovec draků a Tisíce planoucích sluncí, vydává třetí román, v němž se opět vrací do rodného Afghánistánu, ale zavede nás i do Paříže či Kalifornie.
světová
Ukázky

A hory odpověděly

338 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
světová

Švábi

449 Kč
Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)
(7x)
Mladému hobitovi z jedné ospalé vesnice v Kraji je svěřen¨přetěžký úkol: podniknout nebezpečnou pouť přes celou Středozem až k Puklinám osudu a tam zničit vládnoucí prsten Moci - jedině tak lze zabránit Temnému pánu Sauronovi, aby si podmanil celý svět.
světová

Společenstvo prstenu (ilustrované vydání)

585 Kč
Rok v Provenci
(4x)
Rok v Provenci, kniha britského publicisty a spisovatele Petera Mayleho, nás provází měsíc po měsíci rokem novopečeného majitele domu v Provenci.
světová
Ukázky

Rok v Provenci

168 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 458 položek
<< < 1 2 3 4 .. 46 > >>