Nejprodávanější tituly - březen 2014
světová

Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
světová
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Hobit
(5x)
For the first time ever, a special enhanced edition of the enchanting prelude to The Lord of the Rings, illustrated throughout with over 50 sketches, drawings, paintings and maps by J. R. R. Tolkien himself.
světová

Hobit

1 251 Kč
Posel
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
světová

Posel

338 Kč
Babička drsňačka
(10x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
světová
Ukázky

Babička drsňačka

245 Kč
Ma vie

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

světová
Ukázky

Ma vie

127 Kč
Zmrzlinář
(1x)

Román finské autorky, zasazený z velké části do Československa čtyřicátých až počátku devadesátých let 20. století, vedle ojedinělého čtenářského zážitku nabízí českým čtenářům i určitý bonus v podobě velmi neotřelého pohledu zvenčí na nás.

světová

Zmrzlinář

253 Kč
Obdivné hvízdnutí
(1x)
Černý kluk hvízdne na bílou holku a rasisti mu za to uvážou na krk půlmetrákový vyzrňovač bavlny.
světová
Ukázky

Obdivné hvízdnutí

253 Kč
Neklidný muž
(9x)
Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera. Jednoho zimního dne v roce 2008 zmizí vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník v lese poblíž Stockholmu.
světová
Ukázky

Neklidný muž

280 Kč
Číňan
(11x)

Číňan je strhující politický thriller a zároveň důmyslně propracovaná detektivka. Henning Mankell jako jeden z nejčtenějších švédských spisovatelů současnosti bývá srovnáván se svým krajanem Stiegem Larssonem.

světová

Číňan

314 Kč
Anatomie lži
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
světová
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 458 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 46 > >>