Nejprodávanější tituly - březen 2014
sci-fi a fantasy

Stopařův průvodce Galaxií 3. - 11%
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
278 Kč
Technik Velkého Kyjeva - 11%
Vladimir Vasiljev se do povědomí českých čtenářů zapsal především jako spoluautor románu Denní hlídka, ovšem své doposud nejzásadnější dílo ve skutečnosti napsal ještě předtím. Je jím právě Technik Velkého Kyjeva.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Technik Velkého Kyjeva

268 Kč
238 Kč
Asterix XXI - XXIV - 11%
Další, v pořadí šestý souborný svazek příhod neohroženého Asterixe z Galie. Obsahuje alba z let 1974 až 1979 – Dárek od Caesara, Asterix a velká zámořská plavba, Obelix & Spol., Asterix u Belgů.
sci-fi a fantasy

Asterix XXI - XXIV

404 Kč
359 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Červený trpaslík 4. - Pozpátku - 20%
(3x)
Kniha uzavírající základní tetralogii korespondující s kultovním seriálem televize BBC. Dave Lister konečně našel cestu zpátky na planetu Zemi, avšak čas zde neběží tak docela správným směrem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Červený trpaslík 4. - Pozpátku

98 Kč
78 Kč
Fakt hustej nářez - 20%
(8x)
Volné pokračování románu bestsellerového románu Hustej nářez, který odstartoval cyklus Bratrstvo krve. Podle recenzí a ohlasů, a dokonce i podle samotného Jiřího Kulhánka, je František Kotleta jeho hrdým učněm a následovníkem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Fakt hustej nářez

209 Kč
167 Kč
Divoši - 11%
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
sci-fi a fantasy

Divoši

356 Kč
316 Kč
Húrinovy děti - 6%
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
sci-fi a fantasy

Húrinovy děti

310 Kč
291 Kč
Návrat krále (ilustrované vydání) - 6%
(5x)
Sauron, Temný pán, shromažďuje vojsko a stín zla se šíří dál a dál. Lidé, trpaslíci, elfové a enti spojí své síly k boji proti temnotě. Frodo a Sam mezitím houževnatě postupují hlouběji do Mordoru ve snaze zničit Jeden prsten. Úchvatný závěr trilogie.
sci-fi a fantasy

Návrat krále (ilustrované vydání)

585 Kč
550 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
sci-fi a fantasy

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>