Nejprodávanější e-knihy - březen 2014

Voda a kanalizace v domě a bytě
Kniha pojednává o rekonstrukcích a novém zřizování vodovodu a kanalizace v bytových a rodinných domech, rekreačních chatách a chalupách.
Ukázky

Voda a kanalizace v domě a bytě

110 Kč
Dětská mozková obrna
Tato moderní podrobná monografie s aktuálními poznatky z oblasti komplexní péče o děti s dětskou mozkovou obrnou vyplňuje dlouholetou mezeru na českém trhu odborné literatury. Publikace svým zaměřením uspokojí nejen lékaře první linie — obvodní pediatry.
Ukázky

Dětská mozková obrna

416 Kč
Hry pro dospělé
Publikace naší přední sociální psycholožky prezentuje hry, kterých lze využít k výcviku a rozvoji sociálních dovedností. Kniha je koncipována jako sborník interakčních her a her pro rozvoj skupiny, úvodní kapitola poskytuje nezbytný teoretický vhled do da
Ukázky

Hry pro dospělé

144 Kč
Keramika I
Jak napovídá název, při vytváření výrobků podle této knihy nebudete potřebovat žádné zvláštní pomůcky. Publikace vás seznamí s různými technikami, které se používají při modelování z hlíny — modelování z hroudy, plátů, válečků, kuliček a volné ruky.
Ukázky

Keramika I

110 Kč
Manuál obranné střelby
Pro všechny z vás, v jejichž životě hraje zbraň významnější úlohu, přinášíme jedinečnou publikaci, která vám pomůže dosáhnout takové úrovně znalostí a dovedností, aby zbraň co nejlépe posloužila účelu, pro který jste si ji pořídili.
Ukázky

Manuál obranné střelby

220 Kč
Oba moji prezidenti
Kniha historika a publicisty Emanuela Mandlera je vůbec první publikací, která pojednává o Václavu Havlovi a Václavu Klausovi z hlediska jejich funkce.
Ukázky

Oba moji prezidenti

80 Kč
Partner v těhotenství a při porodu
Cílem publikace je poskytnout partnerům těhotných žen návod, jak mohou pomáhat ženě v průběhu těhotenství a při porodu. Autor, zkušený porodník, se snaží připravit oba partnery na nejkrásnější okamžik jejich společného života.
Ukázky

Partner v těhotenství a při porodu

110 Kč
Tělesné tresty dětí
Publikace seznamuje čtenáře s přesným vymezením pojmu tělesného trestu dětí a jeho forem včetně identifikace tělesného týrání. Na základě výsledků výzkumu popisuje četnost a specifika tělesných trestů užívaných v české rodině a škole.
Ukázky

Tělesné tresty dětí

110 Kč
Tradiční pečivo
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce.
Ukázky

Tradiční pečivo

161 Kč
Zabíjení
(3x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
Ukázky

Zabíjení

159 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 712 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 72 > >>