Nejprodávanější tituly - květen 2014
beletrie

Mládí v hajzlu VI. - Mladík v Nevadě - 20%
(1x)
Šestý - a závěrečný - díl kultovní řady o Nicku Twispovi. Jeho vypravěčem je jeho patnáctiletý bratr Noel Wescott. Stejně jako Nick i Noel zjišťuje, že zamilovat se není jen tak…
beletrie
Ukázky

Mládí v hajzlu VI. - Mladík v Nevadě

99 Kč
79 Kč
Můj život s Reinhardem - 20%
(1x)
V roce 1976 byla vydaná v Německu velmi osobně napsaná kniha vzpomínek Liny Heydrichové, kde si připomíná nejdůležitější milníky svého života a zároveň odhaluje, jaké to bylo být manželkou Reinharda Heydricha.
beletrie
Ukázky

Můj život s Reinhardem

149 Kč
119 Kč
Na okraj - 11%
(3x)
Dvanáct studií v knize výtvarného a literárního kritika Radima Kopáče (1976) má jako svorník titulní okraj, kulturní periferii, čili tu oblast, která je vesměs jak mimo zdejší umělecký, potažmo literární kánon, tak mimo zájem médií.
beletrie

Na okraj

179 Kč
159 Kč
Naše patálie a lapálie - 11%
Jarmila Křížová ve své nové knize popisuje humorné i vážné lapálie i patálie svojí rodiny. Bojujete v životě s velkými věci, nebo s maličkostmi? Nyní autorka přichází se souborem dalších autobiografických povídek.
beletrie
Ukázky

Naše patálie a lapálie

224 Kč
199 Kč
Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bedřicha Smetany se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.
beletrie

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bohuslava Martinů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč ho vyhodili z konzervatoře.
beletrie

Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů

179 Kč
159 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
beletrie
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Něco z Fulghuma II / From Fulghum II - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání z Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
beletrie
Ukázky

Něco z Fulghuma II / From Fulghum II

168 Kč
134 Kč
Nechtěl jsem být Leninem - 11%
(3x)
Povídkový soubor přináší Rusko v krystalické podobě, jak ho známe z velké literatury, čtivý střet klasiky a současné šedi, honosné minulosti a banální přítomnosti, tužeb a životní reality.
beletrie

Nechtěl jsem být Leninem

176 Kč
156 Kč
Nejvyšší čas na lásku - 20%
(2x)
Je ji přes třicet a vede dvojí život. Ten první je každodenní stereotyp, starost o domácnost, o děti a manžela. Tak trochu nuda. Za to ten druhý! Tam je Dana vášnivá a smyslná milenka, která má neuvěřitelnou fantazii.
beletrie
Ukázky

Nejvyšší čas na lásku

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100