Nejprodávanější tituly - květen 2014
cizojazyčná

The Metamorphosis - 11%
(3x)
Je pozdní večer v pražské Mikulášské ulici. V rodičovském bytě konečně zavládne ticho, otec, matka a sestry se uložili ke spánku. Jen Franz sedí čilý u svého psacího stolu – rychlými tahy začíná psát znepokojivý příběh.
cizojazyčná

The Metamorphosis

252 Kč
224 Kč
Básně a písně přátelství - 11%
(2x)
Komentovaná kniha překladů obou Langerových básnických knih, Pijutim ve-širej jedidot (Básně a písně přátelství) a Meat cori (Trocha balzámu). Básně vycházejí oboujazyčně, hebrejsky i česky.
cizojazyčná

Básně a písně přátelství

215 Kč
191 Kč
Jonathan Livingston Racek - 11%
(11x)
Česky poprvé vychází rozšířené (autor přidal jednu kapitolu) vydání knížky, která se zařadila mezi literární kultovní díla. Novela o racku Jonathanovi je podobenstvím o lidech-ptácích toužících po poznání a naplnění života, po lásce a svobodě.
cizojazyčná

Jonathan Livingston Racek

223 Kč
198 Kč
Kamenný oblouk/Der Steinbogen - 6%

Krátká, autobiograficky laděná povídka je zasazena právě do prostředí a doby, jež autorka poznala na vlastní kůži – odehrává se těsně před anšlusem Rakouska a během něho a líčí osud malého divadla a milenecké dvojice.

cizojazyčná
Ukázky

Kamenný oblouk/Der Steinbogen

117 Kč
110 Kč
Knulp/Knulp - 6%
Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě.
cizojazyčná

Knulp/Knulp

236 Kč
222 Kč
Tóny v trní - 11%
Velmi rozsáhlý román je příběhem trojice žen, Gity, Jany a Evy, které se poznaly v dětství a jejichž osudy se překříží ještě po dvaceti letech, v období konce osmdesátých let.
cizojazyčná

Tóny v trní

35 Kč
31 Kč
Pohádky - 11%
(1x)
Další publikace z edice Adaptovaná česká próza, určené studentům češtiny jako cizího jazyka, přináší tradiční pohádky české i zahraniční provenience.
cizojazyčná
Ukázky

Pohádky

203 Kč
180 Kč
Farma zvířat/ Animal Farm - 6%
(6x)
Bilingvní, anglicko-české vydání světoznámého románu, který proslul jasnozřivou alegorií principů bolševické revoluce.
cizojazyčná

Farma zvířat/ Animal Farm

212 Kč
199 Kč
Deník - Kohnová Věra - 11%
Dvanáctiletá židovská dívka z Plzně si psala deník od prázdnin 1941 do ledna 1942 - do odjezdu transportu plzeňských Židů do Terezína, z něhož se nikdo z rodiny nevrátil.
cizojazyčná

Deník - Kohnová Věra

225 Kč
200 Kč
Král Richard III. / King Richard III. - 11%
Dvojjazyčné česko-anglické vydání textu divadelní hry. Dávný a přitom stále aktuální příběh o žízni po moci. Tragédie člověka, který chce vše, protože sám není nic.
cizojazyčná

Král Richard III. / King Richard III.

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 39 položek
1 2 3 4 > >>