Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2014
ostatní

Můj život po životě - 11%
Osmého prosince 2012 praskla Michalu Vieweghovi aorta. V nemocnici ho půl hodiny marně oživovali, a jak říká doktor Skalský, kdyby se rozhodli Michala neoperovat, nebylo by to nic proti standardním medicínským postupům. Jenže to zkusili...
ostatní

Můj život po životě

202 Kč
179 Kč
Antonín Dvořák v Americe - 11%
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...
ostatní

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
240 Kč
Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Antonína Dvořáka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč se nechtěl stát řezníkem.
ostatní

Nebojte se klasiky! - Antonín Dvořák

179 Kč
159 Kč
Muž, který sázel stromy - 11%
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
ostatní

Muž, který sázel stromy

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! Carmen - 11%
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
ostatní

Nebojte se klasiky! Carmen

206 Kč
183 Kč
Všechno si pamatuji... - 11%
Sestříhaný záznam o životě Otakara Brouska tři a půl hodiny dlouhý, prokládaný hudbou. Při poslechu se nejen zasmějete, ale zamyslíte se i nad silou lidského ducha. Do vašich domovů tak vstoupí Člověk, před kterým je nutno smeknout klobouk.
ostatní

Všechno si pamatuji...

225 Kč
200 Kč
Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bedřicha Smetany se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.
ostatní

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bohuslava Martinů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč ho vyhodili z konzervatoře.
ostatní

Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů

179 Kč
159 Kč
Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí - 11%
V roce 1992 se sešli ve studiu Národního divadla herci a akademický malíř. Vyprávěli si veselé historky ze života a jejich povídání bylo zaznamenáno a posléze sestříháno do cca jedné hodiny.
ostatní

Vybraná společnost. Hvězdy vyprávějí

179 Kč
159 Kč