Nejprodávanější tituly - květen 2014

Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky
Pokud jste zatoužili zdokonalit se v kresbě, potom je tato příručka určena právě vám. Jedná se o praktický kurz kresby a ilustrace vhodný pro začátečníky i pokročilé. Najdete zde jasně rozfázovaná a snadno pochopitelná cvičení s ukázkami.

Kresba a ilustrace - příručka pro výtvarníky

359 Kč
Láska a její kat

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

Láska a její kat

350 Kč
Máma a smysl života
Máma a smysl života je dlouho očekávaným volným pokračováním Yalomova bestselleru Láska a její kat.

Máma a smysl života

323 Kč
Muž, ktorý sadil stromy
(4x)
Príbeh obyčajného francúzskeho pastiera, ktorý obyčajnou prácou zmenil krajinu. Krásna knižka o nádeji a zmysle života so skvelými ilustráciami Ľuboslava Paľa v grafickej úprave Erika Jakuba Grocha vychádza opäť v dotlači.

Muž, ktorý sadil stromy

296 Kč
Na zdraví!
Kniha "Na zdraví!“ aneb „O pohostinství v Litoměřicích a v Terezíně v dobách minulých" – Poutavá publikace plná dobových fotografií, obrázků a dokumentů.

Na zdraví!

432 Kč
O prospěšnosti alkoholismu
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
Obyčejný život
Obyčejný život patří k nejpozoruhodnějším dílům nejen Čapkovy, ale celé naší moderní prózy.

Obyčejný život

170 Kč
Olomoucký bestiář
(1x)
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
Ukázky

Olomoucký bestiář

199 Kč
Petr Camenzind
Román Petr Camenzind, vydaný poprvé roku 1904, založil Hesseho literární věhlas.

Petr Camenzind

223 Kč
Písničky bez muziky
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.

Písničky bez muziky

211 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>