Nejprodávanější tituly - červen 2014
diety

OMG dieta - 11%
Pokud jste někdy drželi dietu a nepodařilo se vám zhubnout, byla chyba v dietě. Nastal čas zbavit se tuků novým způsobem. Unikátní OMG dietu sestavil autor, osobní trenér, pro své VIP klienty. Nyní může pomoci i vám.
diety
Ukázky

OMG dieta

233 Kč
207 Kč
Hubnutí bez diet a cvičení - 20%
(2x)
Martina Králíčková ví, jak na to. Přitom diety nedrží. Nejí ani nízkotučné potraviny. Jí klidně i večer. Někdy hřeší. Dá si koláč, čokoládu, klobásu nebo smažené brambůrky. A přesto je štíhlá. Její jednoduchá pravidla vám ušetří spoustu trápení s dietami.
diety
Ukázky

Hubnutí bez diet a cvičení

175 Kč
140 Kč
Domácí krabičková dieta - 6%
Krabičková dieta je fenoménem současné doby a cílem této publikace je zpřístupnit tuto dietu pro každého.
diety

Domácí krabičková dieta

213 Kč
200 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
diety
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Klinická dietologie - 20%
Kolektiv autorů je složen jak z lékařů, tak sester - známých dietetologů. Publikace podává komplexní pohled na tu oblast medicíny, která je nedílnou součástí léčby, ale která bývá často přecházena či opomíjena.
diety
Ukázky

Klinická dietologie

722 Kč
578 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
diety
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč