Nejprodávanější tituly - červen 2014
psi

Uvnitř psa
Až budete tuto zajímavou knihu číst, dozvíte se nejen mnoho nového a podnětného o psech, ale zcela jistě také o sobě samém. A samozřejmě o tom, jak to chodí mezi psy a lidmi.
psi

Uvnitř psa

269 Kč
Ďuriče
Praktická publikace věnovaná problematice chovu všech plemenných typů honičů, jejich výchově, přípravě a výcviku na pracovní využití chovateli a myslivci.
psi

Ďuriče

248 Kč
Pozitivní metody výchovy psa
Vítejte ve světě pozitivních metod výcviku psů. Kniha je určena všem majitelům psů, kteří hledají nějakou metodu pro nenásilné vedení psa – nebo si některou z nich už dokonce osvojili.
psi

Pozitivní metody výchovy psa

339 Kč
Border kolie
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
Jak to ten pes myslí?

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
Restartujte svého psa
Dejte svému psovi druhou šanci na prvotřídní život!
psi

Restartujte svého psa

359 Kč
Australský ovčák
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
psi

Australský ovčák

629 Kč
Od sebe!
Praktická příručka o tom, jak se vypořádat s agresí psa vůči jiným psům. Poradí vám, jak psího agresora přecvičit, jak se naučit rozlišovat různé druhy psí agrese a jak snižovat hladinu strachu u psa. A to vše samozřejmě pozitivními výcvikovými metodami.
psi

Od sebe!

179 Kč
Shaping - I váš pes může být šampion
Kniha kanadské cvičitelky Susan Garrettové je určena všem začínajícím i poročilým agiliťákům.
psi

Shaping - I váš pes může být šampion

314 Kč
To je moje!
Příručka vám poradí nejen to, jak pozitivními metodami řešit agresivní chování psa spojené s přílišným hlídáním zdrojů, ale i to, jak tento problém rozeznat a jak mu přecházet.
psi

To je moje!

179 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 19 položek
1 2 > >>