Nejprodávanější knihy - červen 2014
romantika

Božský hráč - 11%

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.

romantika
Ukázky

Božský hráč

358 Kč
318 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
Božský cizinec - 11%

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
318 Kč
Deštivý den - 11%
Velmi silný, intimní a citově nabitý příběh mladé ženy, vlastně ještě dívky, která v jediném okamžiku přichází o skvělého partnera i malou holčičku...
romantika

Deštivý den

207 Kč
184 Kč
Cena mého života - 11%
Tina se narodila na chudém předměstí bývalé nigerijské metropole. Maminka jí umřela při porodu dalšího sourozence a s novou macechou si nepadly do oka. Dívka sní o tom, že uteče z domu, a její přání se v podstatě splní...
romantika

Cena mého života

89 Kč
79 Kč
Haló! Tady tvoje láska… - 11%
Příběh rozhlasové moderátorky Mileny Maxové, do jejíhož klidného života s přítelem Dušanem vtrhne jako lavina její divoký kolega Ben.
romantika

Haló! Tady tvoje láska…

269 Kč
239 Kč
Slunečnice - 11%
(4x)
Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny.
romantika
Ukázky

Slunečnice

206 Kč
183 Kč