Nejprodávanější tituly - červen 2014
romantika

Cena za rozkoš - 11%
Jen jednou si dovolila Niké hodit za hlavu logiku a zodpovědnost, která řídila její dosavadní život. Jen jednou dovolila rozkoši, aby vedla její rty, ruce, tělo… Vystřízlivění ale přišlo příliš brzy.
romantika

Cena za rozkoš

267 Kč
238 Kč
Cena mého života - 11%
Tina se narodila na chudém předměstí bývalé nigerijské metropole. Maminka jí umřela při porodu dalšího sourozence a s novou macechou si nepadly do oka. Dívka sní o tom, že uteče z domu, a její přání se v podstatě splní...
romantika

Cena mého života

89 Kč
79 Kč
Doktor Frank v nesnázích
Richard se procházel po rozlehlém okolí vily jižně od Mnichova a rozhlížel se. Cítil se zvláštně, měl smíšené pocity. Na jedné straně se cítil cize, na druhé straně jako by znovu poznával to, co už kdysi viděl.
romantika
Ukázky

Doktor Frank v nesnázích

30 Kč
Haló! Tady tvoje láska… - 11%
Příběh rozhlasové moderátorky Mileny Maxové, do jejíhož klidného života s přítelem Dušanem vtrhne jako lavina její divoký kolega Ben.
romantika

Haló! Tady tvoje láska…

269 Kč
239 Kč
Slunečnice - 11%
(4x)
Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny.
romantika
Ukázky

Slunečnice

206 Kč
183 Kč
Unesli mi dítě
Už mnoho měsíců je chování Christiana Vogelera pro jeho přátele záhadou. Chris, kdysi oblíbený účastník všech večírků, se zcela stáhl do ústraní. Zdá se, že se z něj stal samotář. Co je důvodem takové změny? Nešťastná láska? Nebo snad dokonce nemoc?
romantika
Ukázky

Unesli mi dítě

30 Kč
Zoufalé touhy - 20%
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
71 Kč
S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Setkání v Opeře
(2x)
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Setkání v Opeře

159 Kč
Ve stínu erbu
(1x)
Román z období Francie za vlády Ludvíka XV, určený především ženám.
romantika
Ukázky

Ve stínu erbu

169 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2