Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2014

Silmarillion (ilustrované vydání)
(3x)
Ilustrované vydání knihy, ve které jsou shromážděny dějiny Středozemě od jejího stvoření božským Ilúvatarem přes vyprávění o jejím utváření a osídlování až k hrdinům, kteří jí přinesli slávu.

Silmarillion (ilustrované vydání)

508 Kč
Potichu
(6x)
Román ze současnosti Jeden den a jedna noc. Pět příběhů na konci léta mezi Lisabonem a Letnou. O pohyblivých snech, o touze žít s někým, kdo chce být s námi, o hudbě a tichu, které nenacházíme.

Potichu

266 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
Francouzské hodokvasy

Půvabný kulinářský cetopis, v němž nás autor, anglický spisovatel žijící v Provenci, zavádí do všech koutů Francie, země proslulé gastronomickými zázraky.

Ukázky

Francouzské hodokvasy

168 Kč
První světová válka
Speciál PRVNÍ SVĚTOVÁ VÁLKA obsahuje články předních českých historiků, historiků umění a literárních historiků.

První světová válka

Petr Koura (ed.)
79 Kč
Příběh Edice Expedice
Příběh Edice Expedice přibližuje čtenářsky velmi přístupnou a zároveň badatelsky poctivou formou „život“ jednoho z nejvýznamnějších samizdatových nakladatelství tehdejšího Československa.

Příběh Edice Expedice

269 Kč
Přišla z moře
(10x)
Inteligentní román noir, v němž se v policejní cele setkává podezřelá tajemná kráska, zadržená polonahá na pláži a mladý novinářský elév, píšící o ní článek. Netuší, že její přízeň by mohla být životu nebezpečná.
Ukázky

Přišla z moře

253 Kč
Psí knížka
Knihy Terezy Říčanové otevírají dětem zcela jedinečný pohled na lidský život, který je vždy svázán se základními otázkami lidského bytí. Titul je volným pokračování série ze života na statku.

Psí knížka

134 Kč
Suzanne Renaud
(2x)
Poutavě vyprávěný příběh protnutí dvou zcela odlišných světů, Francie Suzanne Renaudové a Vysočiny Bohuslava Reynka, dotváří bohatá obrazová příloha.

Suzanne Renaud

314 Kč
Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích
U devíti pekel! Temný pán, největší ničitel a nejvyšší vládce Temnokraje, který je momentálně nucen přebývat v těle ubožáckého pozemského kluka, musí čelit dalším nesnázím.
Ukázky

Temný pán 2 - Zloduch v nesnázích

253 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>