Nejprodávanější tituly - červenec 2014
přírodní vědy

Částice na konci vesmíru - 11%
(2x)
Kterak nás honba za Higgsovým bosonem dovedla až na práh nového světa
přírodní vědy
Ukázky

Částice na konci vesmíru

358 Kč
318 Kč
Kouzlo smyslů - 11%
(1x)
Autor čerpá inspiraci z pramenů tak různorodých jako jsou filosofie Maurice Merleau-Pontyho, balijský šamanismus, apačská vyprávění příběhů i ze své zkušenosti pouličního kouzelníka, aby nám odhalil hlubokou a tajuplnou závislost člověka na přírodě.
přírodní vědy

Kouzlo smyslů

448 Kč
398 Kč
Posvátná geometrie - 11%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
přírodní vědy

Posvátná geometrie

203 Kč
180 Kč
Neznámá tvář Prahy - 11%
Praha je jedinečné město. A tento názor není jen obdiv místních patriotů. Území Prahy je skutečně celosvětově unikátní tím, že vznikalo v minulosti na dnech tří moří.
přírodní vědy

Neznámá tvář Prahy

268 Kč
238 Kč
Porod a budoucnost Homo sapiens - 11%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
přírodní vědy
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

252 Kč
224 Kč
Radost z x - 11%
(1x)
Kniha v jednoduchých krocích vykládá základní pojmy, přístupy i historii moderní matematiky, u čtenáře přitom nepředpokládá nic víc než zdravý rozum a přirozenou zvídavost.
přírodní vědy

Radost z x

268 Kč
238 Kč
Matematická kniha - 11%
Autor nás ve 250 stručných kapitolách provádí důležitými milníky historie matematiky a otevírá před námi svět plný nesmírných záhad a krásy.
přírodní vědy

Matematická kniha

629 Kč
559 Kč
Ilustrované včelařství - 0%
(1x)
Ilustrované včelařství je ojedinělý průvodce světem včel. Jeho autor Yves Gustin s humorem a lehkostí (používá prvky komiksu) a zároveň realisticky popisně provází čtenáře základy teorie i praxe včelaření.
přírodní vědy
Ukázky

Ilustrované včelařství

441 Kč
440 Kč
Dřevní houby v přírodě a kuchyni - 11%
Tato kniha je určena praktickým houbařům i všem zájemcům o užitečné dary přírody. Nabízí přehled u nás rostoucích jedlých a léčivých dřevních druhů hub, které lze najít nejen v lesích, ale i v městských parcích.
přírodní vědy

Dřevní houby v přírodě a kuchyni

422 Kč
375 Kč
Nevítaní vetřelci - 11%
Biologické invaze se dotýkají nás všech, ať chceme nebo nechceme. S rostoucím cestováním do exotických krajů a nárůstem zahraničního obchodu roste i množství neúmyslně i úmyslně zavlečených druhů. Některé z nich působí problémy v ochraně přírody.
přírodní vědy

Nevítaní vetřelci

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 30 položek
1 2 3 > >>