Nejprodávanější tituly - červenec 2014
zdraví a životní styl

Primal Blueprint - 20%
(2x)
Hlad, hodiny ve fitness, život plný omezení. Zhubnu. Zbavím se vysokého tlaku. Získám fyzičku. Jenže - stane se něco jiného. Hladu se tělo brání ještě usilovnějším ukládáním tukových polštářů, nadměrná zátěž poškozuje klouby.
zdraví a životní styl
Ukázky

Primal Blueprint

269 Kč
215 Kč
Borelióza - 11%
Publikace je věnována dvěma metodám přírodní léčby lymské boreliózy - přírodní prevenci a bylinné léčbě.
zdraví a životní styl
Ukázky

Borelióza

269 Kč
239 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdraví a životní styl

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Děláme si to doma sami - 11%
(1x)
Doma se dá vyrobit téměř všechno, od luxusní pěsticí kosmetiky přes léčivé extrakty k prevenci běžných neduhů až po čisticí prostředky pro domácnost, které překvapí svým jednoduchým složením a zároveň nekompromisním účinkem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Děláme si to doma sami

358 Kč
318 Kč
Nejvyšší princip - 11%
Nejvyšší princip otevře cestu k harmonii ve všech oblastech, pomůže řešit problémy se zdravím, vztahy, kariérou i penězi. Jak říká Alex Loyd, je pouze na nás, zda se rozhodneme lásce otevřít.
zdraví a životní styl

Nejvyšší princip

270 Kč
240 Kč
Zdravě a syrově - 11%
(1x)
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti.
zdraví a životní styl

Zdravě a syrově

314 Kč
279 Kč
Léčebný kód - 6%
(3x)
Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky.
zdraví a životní styl

Léčebný kód

289 Kč
272 Kč
Varovné signály očkování - 6%
(9x)
Profesorka Strunecká, autorka bestselleru Doba jedová, nabízí v nové knize o očkování srozumitelným a jasným způsobem vysvětlení mechanismů imunity a důsledků vakcinace.
zdraví a životní styl

Varovné signály očkování

237 Kč
223 Kč
Ájurvéda - 11%
Tato kniha přináší srozumitelně a jednoduše popsané základy ájurvédské medicíny, která si získává popularitu na celém světě.
zdraví a životní styl

Ájurvéda

296 Kč
263 Kč
Zázračná detoxikace - 11%
(1x)
Zázračná detoxikace je kniha, která vás naučí jak zbavit tělo toxinů, ničících vaše zdraví, a pomůže zahájit proces úplné buněčné regenerace, vedoucí k opravdovému uzdravení.
zdraví a životní styl

Zázračná detoxikace

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 72 položek
1 2 3 .. 8 > >>