Nejprodávanější tituly - červenec 2014
hudba

Nenech se zas oblbnout - 11%
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
hudba

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
238 Kč
Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina - 11%
Autor na základě více než 400 rozhovorů s Cobainovými přáteli, rodiči, kolegy i díky exkluzivnímu přístupu k citacím Cobainových deníků odhaluje mnohá neznámá tajemství, která se váží k této legendární hvězdě i jeho skupině Nirvana.
hudba

Těžší než nebe: Životopis Curta Cobaina

449 Kč
399 Kč
No Future! - 11%
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
318 Kč
Poison Heart: Přežil jsem Ramones - 11%
(1x)
Autor ve své autobiografii vpravdě punkovým způsobem líčí svou životní, hudební i závislostní kariéru a popisuje hlavní milníky, jež formovaly jeho osud.
hudba

Poison Heart: Přežil jsem Ramones

232 Kč
206 Kč
Antonio Vivaldi - 11%

Svazek věnovaný slavnému italskému skladateli a geniálnímu houslistovi Antoniu Vivaldimu (1678 Benátky – 1741 Vídeň).

hudba

Antonio Vivaldi

358 Kč
318 Kč
Nikdo to tu nepřežije - 11%
(1x)
Monografie o americkém rockovém zpěváku 60. let Jimu Morrisonovi a skupině The Doors. odle knihy byl napsán scénář k filmu The Doors režiséra Olivera Stonea.
hudba

Nikdo to tu nepřežije

268 Kč
238 Kč
Pražské hudební světy - 11%
Pražské hudební světy jsou první knihou, která se věnuje hudbě v Praze z jiné než hudebně historické perspektivy: K hudebním událostem dnešní Prahy přistupuje z pozice etnomuzikologie, někdy nazývané také hudební antropologie.
hudba

Pražské hudební světy

293 Kč
260 Kč
Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bohuslava Martinů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč ho vyhodili z konzervatoře.
hudba

Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček - 6%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Leoše Janáčka se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte spoustu zajímavostí.
hudba
Ukázky

Nebojte se klasiky! - Leoš Janáček

127 Kč
119 Kč
Ukolébavky pro nejmenší - 20%
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
hudba
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>