Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2014

Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.

Hra o trůny

449 Kč
Čtyři dohody
(16x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
Ukázky

Čtyři dohody

297 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Jsem mrtvý, neplačte

Román začíná v pražské pitevně lékařské fakulty a v sále umírajících pardubického lazaretu končí. Vědecky zkoumaná těla mrtvých z východní ruské fronty spojuje oblouk osudů dvou protagonistů – otce a syna, Františka a Antonína Jedličkových.

Jsem mrtvý, neplačte

233 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Zvěrolékař a kočičí historky

Četba jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele a veterináře. Rozhlasová nahrávka z roku 2012 v režii Vladimíra Ruska.

Zvěrolékař a kočičí historky

224 Kč
Atlas mraků
Poslechněte si šestici příběhů rozkročených od 19. století až do daleké budoucnosti, které vypovídají o nezdolném hledačství a touze po smyslu i svobodě v každém z nás.

Atlas mraků

314 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
Bylo to na váš účet
Jedna z nejvýznamnějších rozhlasových her Ludvíka Aškenazyho vychází z Aškenazyho povídek, konkrétně z povídky Vajíčko. Dodnes patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti rozhlasové dramatiky vzniklo.

Bylo to na váš účet

179 Kč
Čarodějné pohádky podruhé
Vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čar čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselých i strašidelných, uvěřitelných i neuvěřitelných...

Čarodějné pohádky podruhé

215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 45 položek
1 2 3 .. 5 > >>