Nejprodávanější tituly - červenec 2014
světová

Jméno růže
(7x)

Proslulý román Umberta Eca Jméno růže, který nyní vychází v doplněné verzi. Lze jej číst jako detektivku nebo jako historické vyprávění, Eco se však inspiruje i románem gotickým či iniciačním.

světová
Ukázky

Jméno růže

508 Kč
Písečný muž
(13x)
Jedné chladné zimní noci se ve Stockholmu objeví mladý muž, jenž kráčí podél železničního mostu. Je silně podchlazený a má těžký zápal plic. Kromě toho v nemocnici vyjde najevo jeden šokující fakt: podle úmrtního listu má být tenhle člověk mrtvý.
světová

Písečný muž

314 Kč
Zabijáci - 25%
(5x)
Brožované vydání druhého dílu kriminální série Oddělení Q. Před dvaceti lety byla nalezena mrtvá těla dvou sourozenců, kteří byli brutálně zavražděni. K vraždě se přizná jeden ze studentů elitního internátu. Carl Morck však cítí, že něco nesedí.
světová

Zabijáci

239 Kč
179 Kč
Hollywood

I tento Bukowského román vypráví autorovo alter ego Henry Chinaski, tentokrát se však s ním a jeho ženou Sarah dostáváme do poněkud nezvyklého prostředí: do hollywoodských filmových studií.

světová
Ukázky

Hollywood

236 Kč
Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
světová

Vejce a já

296 Kč
Už je tady zas
(16x)
Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili?
světová
Ukázky

Už je tady zas

338 Kč
Hypnotizér
(23x)
Kriminální román, thriller, který odhaluje temné stránky lidské duše a otvírá bránu do pekla lidského zatracení.
světová

Hypnotizér

404 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!
světová

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
Číňan
(11x)

Číňan je strhující politický thriller a zároveň důmyslně propracovaná detektivka. Henning Mankell jako jeden z nejčtenějších švédských spisovatelů současnosti bývá srovnáván se svým krajanem Stiegem Larssonem.

světová

Číňan

314 Kč
Digitální pevnost
(8x)
Digitální thriller od autora bestselleru Šifra mistra Leonarda. Jeho děj se točí kolem složitého počítačového kódu.
světová

Digitální pevnost

381 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 478 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 48 > >>