Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2014

Čarodějka z Portobella
(2x)
V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa.

Čarodějka z Portobella

269 Kč
Eldest
(3x)
Druhý díl tetralogie Odkaz Dračích jezdců.
Šíří se temnota, přichází beznaděj, vládne zlo...

Eldest

314 Kč
Hercule Poirot - Druhý gong
Jedna ze čtyř povídek Agathy Christie s Hercule Poirotem v hlavní roli, která vyšla v souboru s názvem Muž v mlze a kterou přeložil Jan Zábrana. Pokračování naší edice s názvem Voila - Hercule Poirot.

Hercule Poirot - Druhý gong

179 Kč
Hráči
Půvabný příběh z prvorepublikánského maloměsta nejen o licitovaném mariáši ocení především milovníci šťastných konců.

Hráči

225 Kč
Malá kniha etikety pro manažery

Manažeři vědí, že předpokladem profesního úspěchu jsou nejen znalosti a zkušenosti v daném oboru, ale také umění zvládat společenské situace. Právě pro ně je určen další díl řady "Malá kniha etikety".

Malá kniha etikety pro manažery

225 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše
(1x)
Audiokniha ke knižnímu titulu Muži jsou z Marsu. Ženy z Venuše.

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

269 Kč
Netopýr
(7x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.

Netopýr

296 Kč
Pavučina lží
Hlavní hrdinka Rachel Sextonová, dcera volebního soupeře amerického prezidenta, odlétá do Arktidy, kde NASA objevila ve starém meteoritu pravděpodobný důkaz mimozemského života.

Pavučina lží

339 Kč
Poutník: Mágův deník
(4x)
Román, kterému dal v roce 1987 vzniknout brazilský spisovatel Paulo Coelho, můžeme brát jako podobenství o touze hledat svou vlastní životní cestu.

Poutník: Mágův deník

269 Kč
Šíleně smutné povídky
(4x)
Když se vám chce brečet… můžete se utěšit poslechem třinácti citlivě vypointovaných povídek spisovatelky Terezy Boučkové, které ukážou, že v tom nejste sami a že i na chvíle, které vypadají tragicky, lze později nahlížet s pobaveným odstupem.

Šíleně smutné povídky

206 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>