Nejprodávanější tituly - srpen 2014
umění

George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
umění

George Harrison

202 Kč
Made in Japan
(1x)
Druhý svazek nové edice zaměřené na vizuální studia a kulturu je věnován japonské popkultuře.
umění
Ukázky

Made in Japan

266 Kč
Pravdivý příběh Plastic People
Kniha shrnující všechny autorovy texty o legendární undergroundové skupině je doprovozena množstvím unikátních fotografií B. Holomíčka, O. Němce, J. Ságla a Abbé Libánského.
umění

Pravdivý příběh Plastic People

377 Kč
Příběh umění
(13x)
Obsáhlá výpravná publikace od světově uznávaného historika umění.
umění

Příběh umění

1 528 Kč
To je M. Sasek
(1x)
Unikátní kniha – katalog přibližující život a dílo „nejslavnějšího českého emigranta“ Miroslava Šaška mixem dobových dokumentů, obrazů, skic a ilustrací. S texty Martina Salisburyho, Olgy Černé a Pavla Ryšky.
umění

To je M. Sasek

269 Kč
Vojta Dukát
Moravský fotograf Vojta Dukát (* 1947) odešel po okupaci Československa sovětskou armádou do nizozemského exilu (1968). Toulal se po světě a vynikl v žánru humanistické fotografie. 38. svazek edice Fototorst.
umění

Vojta Dukát

300 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění

Atmosféry

359 Kč
Otakar Vávra – 100 let
(1x)
Výjimečná kniha představuje z několika pohledů filmového režiséra Otakara Vávru (*28. února 1911). Zahrnuje také kompletní filmografii, souhrnnou bibliografii a množství unikátních fotografií.
umění

Otakar Vávra – 100 let

269 Kč
Genius loci
(4x)
Norský historik a teoretik architektury, ve své nejznámější knize poodhaluje podmínky příčiny umístění, vzniku i podob měst na základě analýzy celého systému okolností, které staletý vývoj městského organismu provázejí.
umění

Genius loci

539 Kč
The Falling Kingdom
(2x)
Soumrak království nás ve formě černobílých fotografií švédského fotografa přivádí do země, která se v mnoha ohledech mění - do Nepálu.
umění

The Falling Kingdom

89 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 145 položek
1 2 3 .. 15 > >>