Nejprodávanější e-knihy - srpen 2014
romantika

Poslední tango s Carmen - 30%
Do života Carmen Berkové, úspěšné zubní lékařky, zasáhne osud v podobě sympatického muže, s nímž protančí noc v cizím městě. Když se ráno Carmen probudí v cizí posteli...
romantika
Ukázky

Poslední tango s Carmen

169 Kč
118 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
Božský bastard
(3x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika
Ukázky

Božský bastard

198 Kč
Božský cizinec
(3x)

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika
Ukázky

Božský cizinec

198 Kč
Žena v (kon)kursu
(1x)
Ve čtyřiceti život nekončí, ani když vás náhle udělají babičkou a váš milostný život se změní v bojiště… Humorný příběh o ženách a pro ženy, který dodá zaručenou dávku životního optimismu.
romantika
Ukázky

Žena v (kon)kursu

149 Kč
Svatební róba pro Lianu - 30%
Byla to okouzlující oslava, ale Liana von Lundt se vůbec nebavila. Kde je dědeček? Má zpoždění a ona si o něj začíná dělat starosti. Už dávno by tady měl být. Určitě by záměrně nepropásl onen okamžik, kdy se oznamuje vnuččino zasnoubení.
romantika
Ukázky

Svatební róba pro Lianu

30 Kč
21 Kč
V hnízdě kolibříka
Karolína má dvě zdravé děti, milujícího muže a společně vybudovanou vysněnou firmu. Co víc by si mohla ještě přát? To nečekaně zjistí, když bez varování spadne do víru vášně a prožije nezapomenutelnou noc – s cizím mužem!
romantika
Ukázky

V hnízdě kolibříka

149 Kč
Zoufalé touhy
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
Dobrý manžel…který nemlsá - 30%
Román pro ženy.
romantika
Ukázky

Dobrý manžel…který nemlsá

149 Kč
104 Kč
Chytrá žena pro manžela přes plot skočí - 30%
Statut svobodné matky s dvojčaty sice Klára nebere nijak dramaticky, ale přece jen by se ráda vdala, měla manžela a úplnou rodinu. Když potká Přemysla, přeskočí jiskra a vzplane láska jako hrom.
romantika
Ukázky

Chytrá žena pro manžela přes plot skočí

155 Kč
109 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>