Nejprodávanější Kniha - srpen 2014

Buddhovy pohádky na dobrou noc
(5x)
Tato kniha obsahuje dvacet klasických buddhistických příběhů převyprávěných zábavným způsobem, tak aby je rodiče mohli předčítat svým dětem.

Buddhovy pohádky na dobrou noc

280 Kč
Prezydent krokadýlů
(2x)
Román vychází v češtině už potřetí; slang zachycený v překladu se pochopitelně liší od současné mluvy, ale i tak jde o překlad živý, čtivý, šťavnatý, a příběh, který vypráví, neztratil nic ze své působivosti.

Prezydent krokadýlů

211 Kč
Jezdec z ulice sv. Urbana
Nejautobiografičtější autorova próza vypráví příběh židovského mladíka z Montrealu, který je se svým životem nespokojen, protože ho poměřuje s barvitými osudy svého bratrance Joeyho, dobrodruha a bonvivána, který si svůj život umí náležitě užít.

Jezdec z ulice sv. Urbana

338 Kč
Čím jdu rychleji, tím jsem menší
(6x)
Tragikomický román norské autorky vyšel v roce 2009 a okamžitě se mu dostalo nadšeného přijetí ze strany kritiků i čtenářů.
Ukázky

Čím jdu rychleji, tím jsem menší

178 Kč
Altschulova metoda
(9x)
Bravurně napsaný příběh, zasazený do různých zemí, historických epoch a alternativních světů, konfrontuje čtenáře s důsledky postmoderní technologie, vyvinuté v budoucnosti ze středověké kabaly.
Ukázky

Altschulova metoda

339 Kč
Básník
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
Ukázky

Básník

377 Kč
Děláme si to doma sami
(1x)
Doma se dá vyrobit téměř všechno, od luxusní pěsticí kosmetiky přes léčivé extrakty k prevenci běžných neduhů až po čisticí prostředky pro domácnost, které překvapí svým jednoduchým složením a zároveň nekompromisním účinkem.
Ukázky

Děláme si to doma sami

358 Kč
Otřásání základů
Otřásání základů (The Shaking of the Foundations, 1948) je první ze tří Tillichových souborů kázání. Pronikavé meditace a úvahy nad známými či méně známými biblickými texty i po letech překvapují hlubokým porozuměním a existenciálním nábojem.

Otřásání základů

213 Kč
Slova, pojmy, situace
(1x)

Pátý svazek esejů se jmenuje Slova, pojmy, situace. Autor píše na záložce: „Umění románu, jehož dějiny započaly velkým Rabelaisovým dílem na počátku 16. století, doprovází až dodneška Evropu a její konkrétní život.

Slova, pojmy, situace

149 Kč
Cesta císařovny
(1x)
Stará čínská tajemství, jak dosáhnout skutečné radosti, rozkoše, spokojenosti a moci.

Cesta císařovny

279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>