Nejprodávanější tituly - září 2014
počítače

HTML
Nové vydání jedinečného bestselleru. Jazyk HTML je základním prostředkem k vytváření WWW stránek pro internet.
počítače

HTML

242 Kč
Java 7
(1x)
Na rozdíl od ostatních učebnic, které se soustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, se tato kniha soustředí především na výklad architektonických konstrukcí. Neučí čtenáře kódovat, ale snaží se jej naučit, jak programy navrhovat.
počítače
Ukázky

Java 7

493 Kč
Pascal
Chcete-li začít s programováním, máte v ruce správnou knihu. Je určena naprostým začátečníkům, kteří sice umějí pracovat s počítačem, ale nikdy neprogramovali. Najdete v ní kurs programovacího jazyka Pasca.
počítače
Ukázky

Pascal

209 Kč
Windows 8
Jste úplní začátečníci a potřebujete poradit s novou verzí Windows? Pak je pro vás tato kniha ta pravá.
počítače
Ukázky

Windows 8

111 Kč
Internetová publicistika
Praktický průvodce pro publicisty přibližuje technické nástroje k publikování on-line a funkční a obchodní modely on-line médií. Popisuje základní pravidla pro tvorbu textu k on-line publikaci a poskytuje čtenářům ucelený pohled na internetová média.
počítače
Ukázky

Internetová publicistika

237 Kč
Office 2010
Další verze nejoblíbenějšího a nejpoužívanějšího kancelářského balíku programů je opět zde - a jako vždy přináší řadu podstatých změn a vylepšení. Bez této knihy se neobejdnou jak uživatelé předchozích verzí, kteří nechtějí být novou podobou zaskočeni.
počítače
Ukázky

Office 2010

271 Kč
Pinnacle Studio 15
Nová kniha známého českého odborníka podrobně popisuje práci s nejnovější verzí oblíbeného programu Pinnacle Studio.
počítače
Ukázky

Pinnacle Studio 15

157 Kč
Lotus Notes 7
Potřebujete synchronizovat svůj čas s kolegy, rezervovat si jejich čas, využívat společné knihovny a adresáře či pracovat nějakým způsobem s úkoly. Pokud je to i váš případ, pak vám jistě není neznámá aplikace Lotus Notes a její špičkové možnosti.
počítače
Ukázky

Lotus Notes 7

195 Kč
Linux
V této knize získá čtenář základní povědomí o správě operačního systému GNU/Linux a naučí se řešit nejčastější problémy, které se mohou při práci s tímto systémem naskytnout.
počítače
Ukázky

Linux

137 Kč