Nejprodávanější tituly - září 2014
ostatní

Básník - 6%
(14x)
Strhující text, který se zabývá nejen básníkovým životem, ale též literárním kontextem, dobou a místy, na nichž Ivan Blatný žil. Kniha získala cenu Magnesia Litera Kniha roku 2014.
ostatní
Ukázky

Básník

377 Kč
355 Kč
George Harrison
Vynikající obsáhlá a poctivá biografie, která vyšla u příležitosti nedožitých sedmdesátin britské hudební legendy. Přináší působivý intimní portrét, který odhaluje mnoho nového i těm, kteří o Beatles a Harrisonovi ledacos vědí.
ostatní

George Harrison

202 Kč
Flashky - 11%
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
ostatní

Flashky

179 Kč
159 Kč
Krajiny Metropole smrti - 11%
Kniha Krajiny Metropole smrti je výsledkem jedinečného a působivého experimentu člověka hledajícího způsob, jak pochopit svoji minulost a naši historii.
ostatní

Krajiny Metropole smrti

203 Kč
180 Kč
Stručná historie mého života - 6%
(2x)
Ve své nejnovější knize tentokrát nerekapituluje vývoj vesmíru, ale svůj vlastní život – odtud i název Stručná historie mého života. S humorem čtenáře seznamuje se svým dětstvím, studiem, osobním a rodinným životem i s průběhem své nemoci.
ostatní
Ukázky

Stručná historie mého života

212 Kč
199 Kč
Fenomenologické spisy III/1 - 11%
První svazek třetího dílu Fenomenologických spisů zahrnuje nepublikované rukopisy z let 1939–1945, v nichž Patočka dále rozvíjí svou koncepci fenomenologie z konce 30. let.
ostatní

Fenomenologické spisy III/1

358 Kč
318 Kč
Mého manžela nezastřelil Kajínek
Kniha obsahuje vztahovou mapu postav, které sehrály důležitou roli buď v případu samotném, a nebo následně v životě autorky.
ostatní
Ukázky

Mého manžela nezastřelil Kajínek

89 Kč
Ti, kteří utíkají pěšky - 20%
(2x)
Cestopis, který čtenáře zavede do mexických Měděných kaňonů, kronika jednoho běžeckého závodu nebo odhalení pravdy o zázračných běžcích kmene Tarahumara, které proslavila kniha Zrozeni k běhu?
ostatní
Ukázky

Ti, kteří utíkají pěšky

149 Kč
119 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
ostatní

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Cézanne: Landscape into Art - 11%
The book of the world known scholar on Cézanne's work, Pavel Machotka, throws a new light on the momentous work of Paul Cézanne.
ostatní
Ukázky

Cézanne: Landscape into Art

450 Kč
400 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 383 položek
1 2 3 .. 39 > >>