Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2014

Kouzelný kalendář
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.

Kouzelný kalendář

297 Kč
Rok v Provenci
(3x)
Humorné vyprávění, ze kterého dýchá provensálská atmosféra plná skvělého jídla, místních zvyků a svérázných postaviček.

Rok v Provenci

314 Kč
Mycelium I.: Jantarové oči
(6x)

Velkolepá audio adaptace v podání 9 herců! Sarkastický Lucas Hildebrandt bojuje se smrtelnou chorobou a hledá protiváhu moci fanatických Össeanů, na jejichž mimozemské technologii je lidstvo závislé.

Ukázky

Mycelium I.: Jantarové oči

224 Kč
Pán prstenů: Dvě věže
(1x)
V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem.

Pán prstenů: Dvě věže

359 Kč
Inferno
(18x)
Záchrana světa pomocí symbolů a šifer? V pokračování světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol máte možnost znovu se potkat s profesorem Langdonem, kterého Brown posílá vyluštit záhadu skrytou v knize Peklo

Inferno

359 Kč
Pohádky o malé tlusté víle
Jiří Dědeček napsal, čte a zpívá, co všechno může zažít společnost osmi hraček a jednoho kocoura.

Pohádky o malé tlusté víle

316 Kč
Ztracený symbol
(4x)
Strhující příběh se symbologem Robertem Langdonem. Tentokrát se celý příběh odehrává v USA, a to konkrétně v jeho hlavním městě Washingtonu D. C.

Ztracený symbol

359 Kč
Pravidla úspěchu
Kniha je cestovní mapou pro každého - od marketingových profesionálů k vlastníkům malých podniků, od učitelů ke studentům i rodičům. Pro všechny, kdo se snaží dosáhnout svých profesionálních či osobních snů či cílů.

Pravidla úspěchu

618 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.

Muž, který sázel stromy

179 Kč
Čarodějné pohádky podruhé
Vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čar čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselých i strašidelných, uvěřitelných i neuvěřitelných...

Čarodějné pohádky podruhé

215 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 71 položek
1 2 3 .. 8 > >>