Nejprodávanější e-knihy v roce 2014
umění

Ma vie - 20%

Nahlédněme do malířovy duše jeho vlastníma očima a nechme se okouzlit… Chagall celý svůj život vyprávěl příběhy, příběhy svého života, příběhy zaniklého světa, příběhy svých radostí, ale i obav a smutku…

umění
Ukázky

Ma vie

127 Kč
102 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
umění
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Případ Václava Talicha - 20%
(1x)
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
umění
Ukázky

Případ Václava Talicha

120 Kč
96 Kč
Kovářství - 20%
Všichni zájemci o klasické rukodělné řemeslo se dozví v této zajímavé publikaci mnoho nových informací o historii zpracování železa a kovářství zejména v českých zemích a o současných trendech v tomto krásném oboru.
umění
Ukázky

Kovářství

161 Kč
129 Kč
Vyšehradský hřbitov - 20%
Autor se v knize "Vyšehradský hřbitov" pokusil o jakýsi výběr 164 snad nejzajímavějších jmen z osobností pohřbených na tomto hřbitově. U každého ze slavných nebožtíků uvádí několik slov o jeho životě a osudech.
umění
Ukázky

Vyšehradský hřbitov

49 Kč
39 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
umění
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Příběhy pražských svatyní - 20%
Obsáhlá publikace probírá v abecedním pořádku sakrální objekty na území hlavního města Prahy.
umění
Ukázky

Příběhy pražských svatyní

299 Kč
239 Kč
Hamlet, princ dánský / Hamlet, Prince of Denmark - 20%
(2x)
Tragédie o Hamletovi. Dvojjazyčné česko-anglické vydání textu divadelní hry.
umění

Hamlet, princ dánský / Hamlet, Prince of Denmark

168 Kč
134 Kč
Architektura - 20%
(1x)
Terminologie architektury v obrazech. I tak by se dala nazvat názorná a přehledná publikace, zaměřená na historii architektury v našich zemích.
umění
Ukázky

Architektura

407 Kč
326 Kč
Otčenáš - 20%
Muchův Otčenáš vychází ze zednářské, symboliky a z pokusů s mimosmyslovým vnímáním, kterým se Alfons Mucha zabýval v kruhu zájemců o vyšší světy spolu se svým přítelem C. Flammarionem.
umění
Ukázky

Otčenáš

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 21 položek
1 2 3 > >>