Nejprodávanější tituly v roce 2014
počítače

Temný trh - 11%
Kniha popisuje vývoj obrovského byznysu, jehož nejběžnější formou je obchodování s kradenými údaji o platebních kartách a jejich využívání, zahrnuje však i podvody s elektronickým bankovnictvím.
počítače

Temný trh

358 Kč
318 Kč
Java 7 - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních učebnic, které se soustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, se tato kniha soustředí především na výklad architektonických konstrukcí. Neučí čtenáře kódovat, ale snaží se jej naučit, jak programy navrhovat.
počítače
Ukázky

Java 7

493 Kč
394 Kč
HTML - 11%
Nové vydání jedinečného bestselleru. Jazyk HTML je základním prostředkem k vytváření WWW stránek pro internet.
počítače

HTML

242 Kč
215 Kč
Programujeme pro Android - 20%
Tato publikace vás seznámí se základy programování mobilních aplikací pro operační systém Android. Je určena převážně začínajícím vývojářům a napsána jednoduchou a srozumitelnou formou.
počítače
Ukázky

Programujeme pro Android

181 Kč
145 Kč
Internetoví vizionáři - 20%
Díky knize Internetoví vizionáři získáte užitečné tipy a rady jak používat ty nejlepší nástroje, procesy a strategie tak, abyste dosáhli úspěchu a zisku ve svém online podnikání.
počítače
Ukázky

Internetoví vizionáři

239 Kč
191 Kč
Tvorba informačních systémů - 14%
Publikace uznávaných autorů shrnuje současné poznání v oblasti analýzy a návrhu podnikových informačních systémů.
počítače

Tvorba informačních systémů

370 Kč
318 Kč
Genetické algoritmy a genetické programování - 20%
Kniha je vhodnou pomůckou pro vysokoškolské studenty technických, přírodovědných a ekonomických směrů, ale vzhledem k obrovské šíři aplikací evolučních algoritmů je určena i širokému spektru manažerů, odborníků a specialistů.
počítače
Ukázky

Genetické algoritmy a genetické programování

181 Kč
145 Kč
PHP 6 - 20%
Chcete-li se naučit vytvářet profesionální dynamické webové stránky, pak držíte v ruce tu správnou knihu — upravené vydání úspěšné učebnice programovacího jazyka PHP, rozšířené o novinky verze 6.
počítače
Ukázky

PHP 6

195 Kč
156 Kč
Internet a proměny práva - 6%
Jeden z celosvětově uznávaných odborníků na IT právo předkládá studii, ve které se zamýšlí nad způsobem, jakým internet působí na právo a soudobou společnost, a naopak, jak se společenské vztahy a hodnoty odráží ve virtuální rovině.
počítače

Internet a proměny práva

357 Kč
336 Kč
Objektové programování - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních publikací, věnovaných konkrétnímu jazyku a prostředí a trpících jejich omezeními, vás tato kniha naučí obecným pravidlům objektového designu, objektové analýzy, objektového programování - a objektového myšlení.
počítače
Ukázky

Objektové programování

223 Kč
178 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>