Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2014
ostatní

To na tobě doschne - 20%
(2x)
Herec Jan Kraus a spisovatel Ivan Kraus čtou humorné povídky. Bratři Krausovi navázali na úspěšnou nahrávku "Číslo do nebe" a sešli se znovu společně na pódiu pražského divadla Viola.
ostatní
Ukázky

To na tobě doschne

149 Kč
119 Kč
Klasika před školou - 20%
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
ostatní
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
239 Kč
Jak se dělá chalupa - 20%
Jedna z půvabných knížek čapkovského pozorovatele a vypravěče Františka Nepila pojednává o tom, co je pro našince typické, totiž o chalupaření. Autor tak činí se sobě vlastním jemným a inteligentním humorem
ostatní
Ukázky

Jak se dělá chalupa

69 Kč
55 Kč
Ukolébavky pro nejmenší - 20%
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
ostatní
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
79 Kč
Cesta Steva Jobse - 20%
Kniha přináší živé příklady náročných úkolů a vítězství Jobsova leadershipu od zavedení převratných produktů jako Apple II a Macintosh přes období, kdy Jobs překvapivě upadl v nemilost, po jeho návrat ke kormidlu Applu, zapojení do Pixaru a vývoje iPodu.
ostatní
Ukázky

Cesta Steva Jobse

249 Kč
199 Kč
Hurvínkova abeceda slušného chování - 20%
(1x)
Hurvínek je kluk neposeda, ale slušně se chovat musí taky. Klasické podání Miloše Kirschnera na této audioknize vás poučí o zásadách slušného chování.
ostatní
Ukázky

Hurvínkova abeceda slušného chování

99 Kč
79 Kč
Jan Werich delikatesy - 20%
Lahůdkové archivní objevy vyprávění, nápadů a úvah Jana Wericha. Záznamy pocházejí z archívu Ondřeje Suchého, některé z nich tvořil Jan Werich pro Suchého rozhlasový pořad Gramotingltangl.
ostatní
Ukázky

Jan Werich delikatesy

69 Kč
55 Kč
Pravdivý příběh Plastic People - 6%
Strhující, věrné i pitoreskní vyprávění o letech, kdy působil jako manažer soustavně perzekvované skupiny The Plastic People Of The Universe, napsal básník, publicista a kunsthistorik Ivan Martin Jirous na přelomu let 1980-1981.
ostatní
Ukázky

Pravdivý příběh Plastic People

169 Kč
159 Kč
Muž, který sázel stromy
(4x)
Mistrovská povídka francouzského autora Jeana Giona z roku 1953. Stylově čisté a dějově jednoduché vyprávění o prostém, osaměle žijícím pastýři... Čte Marek Eben, režie Jan Jiráň, hudba Marek Eben, hudbu nahrála skupina Bratři Ebenové.
ostatní
Ukázky

Muž, který sázel stromy

119 Kč
Pistolník
(1x)
Úsměvná vyprávění o mužské statečnosti, cestování do dalekých krajů a návratech domů, o matce jabloní, o žebrajících tatranských medvědech nebo tom, jak se dá ztratit dítě – to vše v neopakovatelném podání spisovatele Františka Nepila.
ostatní
Ukázky

Pistolník

99 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 57 položek
1 2 3 .. 6 > >>