Nejprodávanější tituly v roce 2014
detektivky

Krev prvorozených
(4x)

V Praze jste už možná byli mnohokrát, ale takhle ji určitě neznáte !

detektivky

Krev prvorozených

330 Kč
Smrt ve Vratislavi
Vyslanec českého krále jedná ve Slezsku, ale zmizí a nikdo netuší, co se mohlo stát. Protože jde o ožehavou diplomatickou misi, je třeba postupovat taktně...
detektivky

Smrt ve Vratislavi

314 Kč
Instinkt dravce - 43%
(3x)
V pečovatelském domě v Oslu je nalezena mrtvá stařenka, které vrah do očí zarazil její vlastní pletací jehlice.
detektivky

Instinkt dravce

148 Kč
84 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
detektivky
Ukázky

Síť

89 Kč
Muž z ostrova Lewis - 2%
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

183 Kč
179 Kč
Santiniho jazyk
(5x)
Román Miloše Urbana je nebezpečným pátráním po tajemství univerzální věty. Existuje vůbec? Nebo je to chiméra? A proč někdo neváhá prolít krev, jen aby zůstala utajena?
detektivky

Santiniho jazyk

253 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
detektivky
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Králův dluh
(1x)
Píše se rok 1266 a český král Přemysl II. Otakar podporuje slabého císaře Richarda Cornwallského. Za to obdrží úřad, který spravuje císařovo jmění na východ od Rýna, a vzápětí se s jeho tichým souhlasem zmocní Chebska. Historické krimi.
detektivky
Ukázky

Králův dluh

199 Kč
Black Path
(1x)
Two women follow a killer's trail into the heart of darkness - a vivid tale of suspense from one of Sweden's finest crime writers.
detektivky

Black Path

314 Kč
Felidae
Originální zvířecí bajka z kočičího světa. S kočičí rychlostí se před čtenářem rozvíjí napínavý příběh, jenž bere dech – příběh o sériových vraždách a náboženských sektách, o počítačích a kočkách v říji.
detektivky

Felidae

127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 188 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>