Nejprodávanější audioknihy ke stažení - leden 2015

Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi - 20%
Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.
Ukázky

Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi

349 Kč
279 Kč
Velký král Přemysl Otakar I - 20%
(3x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.
Ukázky

Velký král Přemysl Otakar I

299 Kč
239 Kč
Čarodějka z Portobella - 20%
(2x)
V tomto příběhu a jeho napínavé zápletce pracuje Paulo Coelho s tématem ženské síly, lásky, hledání vlastního já a zpřístupnění se energiím světa.
Ukázky

Čarodějka z Portobella

219 Kč
175 Kč
Lichožrouti navždy - 20%
Vy všichni, kdo hledáte tu „ztracenou“ ponožku, nejste sami! Jsou nás po světě miliony a to je jedna ze záhad, jichž je svět plný.
Ukázky

Lichožrouti navždy

169 Kč
135 Kč
Netopýr - 11%
(8x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
Ukázky

Netopýr

269 Kč
239 Kč
Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Toulky českou minulostí 601-650 - 6%
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.
Ukázky

Toulky českou minulostí 601-650

246 Kč
231 Kč
Pan Buřtík a pan Špejlička - 20%
Zdeněk Svěrák na této audioknize čte svou rozpustilou knížku o nevšedním přátelství dvou kamarádů. Autorem hudebního doprovodu je Jaroslav Uhlíř.
Ukázky

Pan Buřtík a pan Špejlička

99 Kč
79 Kč
Druhá světová válka
Přehlednné zpracování všech důležitých událostí 2. světové války ve zvuku i obraze. Přináší řadu méně známých dokumentů a ty, o nichž jste zatím jen četli, nabízí k poslechu v originálu.
Ukázky

Druhá světová válka

127 Kč
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče - 20%
(1x)
Pohádky pro děti od slovenského autora Dušana Taragela jsou četbou, jejíž výjimečnost spočívá v neustálé přítomnosti nečekaného humoru, v mnoha případech velmi černého. Například neposluchové zde končí v prasečím chlívku (protože se nemyjí).
Ukázky

Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 237 položek
<< < 1 2 3 4 .. 24 > >>