Nejprodávanější audioknihy na CD - leden 2015

Doktor Proktor a prdicí prášek
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Solaris
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.

Solaris

359 Kč
Zmizet
Soubor tří vynikajících povídek, jejichž hlavním tématem jsou sourozenecké vztahy a zdánlivé i skutečné křivdy, jaké si z dětství pamatuje každý z nás. Magnesia Litera 2010: Kniha roku

Zmizet

161 Kč
Muž jménem Ove
(16x)
O lásce, pořádném nářadí a o tom, proč je důležité jezdit saabem.
Ukázky

Muž jménem Ove

296 Kč
Muž z ostrova Lewis
(8x)

Fin Macleod se vrací na svůj rodný ostrov, z klidu jej však vytrhne nález mrtvého muže, který byl podle DNA příbuzný s otcem jeho dávné lásky Marsaili. Druhý díl trilogie Lewis.

Muž z ostrova Lewis

269 Kč
Nebezpečné známosti
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.

Nebezpečné známosti

314 Kč
Přízrak
(7x)
Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací do Norska, aby se ujal téměř uzavřené vraždy mezi feťáky – údajným pachatelem má totiž být Oleg, potomek jeho femme fatale Ráchel, kterého měl rád jako vlastního syna.

Přízrak

314 Kč
Živočichopis
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.

Živočichopis

224 Kč
Život a cesta hrocha Obludvíka
(1x)
Hrdinou knihy je plyšový hroch Obludvík a jeho přátelé: Prachzkříd, Složsitričko a Vařihouska. Tato podivuhodná čtveřice putuje českými městy od Chlípníku nad Bečvou až po Železnou Nudu a prožívá jedno šílené dobrodružství za druhým.

Život a cesta hrocha Obludvíka

249 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 58 položek
1 2 3 .. 6 > >>