Nejprodávanější tituly - leden 2015

Visio in Extremis
(1x)
Mathias Majer je zkušený příslušník svého druhu, samotář, který dokáže skrytě přežívat v lidské společnosti. Země bývalé Koruny české jsou už po staletí jeho loveckým teritoriem, kde mu krásné ženy rády a ochotně poskytují, co potřebuje k životu.
Ukázky

Visio in Extremis

169 Kč
Vyprávění a čtení k odpočinku a uzdravení
Výběr krátkých příběhů autorů jako František Nepil, Miloslav Švandrlík, Ladislav Pecháček, Karel Čapek, Vojtěch Steklač, Ivan Kraus. Čtou Josef Somr, Jiří Lábus, Pavel Kříž, Rudolf Křesťan, Josef Dvořák, Jan Kraus, Filip Švarc.
Ukázky

Vyprávění a čtení k odpočinku a uzdravení

149 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst.

Výživa pro maximální sportovní výkon

287 Kč
Vzkvétání
(1x)
Autor v knize vypráví podnětné příběhy o uplatnění pozitivní psychologie v praxi, a to v oblastech vzdělávání, ekonomiky, psychoterapie, lékařství a státní politiky – tedy samotných základů každé společnosti.

Vzkvétání

395 Kč
XXV. výročí
(1x)
Každá generace je předem ztracená jako všechno, co je vnímáno jako vlna. Navrší svůj díl zkázy a začne ustupovat v osamoceném rozčarování svých příslušníků. Následuje ontologická výzva k bolestnému prozření, která generaci ke všemu zlému rozdělí.
Ukázky

XXV. výročí

108 Kč
Za Marie Terezie
Život na vesnici v době panování císařovny Marie Terezie vypadá celkem poklidně, jako by jedinou mrzutostí byla robota na panském a jediným povyražením tancovačka v hospodě. Ale ve skutečnosti je to jinak. Hanči z největšího statku nutí otec do sňa

Za Marie Terezie

161 Kč
Začněte s proč
Začněte s PROČ je kniha pro čtenáře, kteří sami podnikají, budují, vedou či teprve plánují, že se do něčeho pustí.
Ukázky

Začněte s proč

269 Kč
Záhadný zlatý řez
Za pomoci mnoha ilustrací tato kniha poodhaluje tajemství přírody, které se ukrývá ve zlatém řezu, jednoduchém, avšak o to záhadnějším poměru, který dokonale zobrazuje nerozpojitelné propojení částí a celku.
Ukázky

Záhadný zlatý řez

149 Kč
Zbyněk Sekal a Japonsko
O oslovení sochaře Zbyňka Sekala (1923–1998) japonskou kulturou a společností svědčí jeho deníkové záznamy z doby pobytu v Japonsku v lednu a únoru 1989. Odpovědí mu byl spontánní obdiv Japonců vůči jeho vlastní tvůrčí cestě.

Zbyněk Sekal a Japonsko

441 Kč
Zdravě a syrově
(1x)
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti.

Zdravě a syrově

314 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>