Nejprodávanější tituly - říjen 2015
hobby

Tajná zahrada - 11%
Na každé stránce se skrývají drobná stvoření, čekající na objevení. Některé části zahrady můžete vytvořit a nakreslit vlastní rukou tak, jak si je představujete.
hobby

Tajná zahrada

269 Kč
239 Kč
Digitální fotografie polopatě - 11%
Spisovatel, novinář a fotograf Ondřej Neff vám v pokračování svého bestselleru Digitální fotografie polopatě představí 10 základních kroků, které jsou potřeba k dosažení perfektních výsledků.
hobby
Ukázky

Digitální fotografie polopatě

359 Kč
319 Kč
Šití tašek, kabelek a doplňků - 20%
(1x)
Návody od české autorky na šití překrásných a praktických tašek, kabelek a doplňků. Představte si ten pocit, když se vás někdo zeptá, odkud máte tu novou báječnou kabelku, a vy bez mrknutí oka odpovíte: „To je moje práce."
hobby
Ukázky

Šití tašek, kabelek a doplňků

299 Kč
239 Kč
3D omalovánky: Města - 11%
Relaxace a inspirace pro děti i dospělé jednoduše díky pastelkám.
hobby

3D omalovánky: Města

269 Kč
239 Kč
Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu - 11%
(3x)
Kniha Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu obsahuje třináct rozhovorů s učiteli, DJs a tanečníky/tanečnicemi argentinského tanga, kteří působí v Praze.
hobby

Cabeceo - Rozhovory o argentinském tangu

305 Kč
271 Kč
Šutry pod lupou - 11%
(1x)
Tato kniha navazuje na předešlé vydání „Lásky k šutrům“ a zavede nás hlouběji do světa minerálů a také odhalí duši sběratele. Najdeme v ní mnoho fotografií nejenom velikých krystalů, ale i okouzlujícího mikrosvěta, který se pouhým okem jen tak nevidí.
hobby

Šutry pod lupou

387 Kč
344 Kč
Co umí barvy, nůžky, lepidlo - 11%
Kniha zve rodiče a vychovatele k jednomu stolu s dětmi, aby se společně přesvědčili, co dovedou barvy, papíry, nůžky, lepidlo, přírodniny a že z toho mohou vzniknout pěkné ozdoby, hračky i dárečky pro kamarády nebo příbuzné.
hobby

Co umí barvy, nůžky, lepidlo

203 Kč
180 Kč
Elegantní háčkované obaly - 11%
Konec s nudnými obaly! Schovejte své telefony, tablety či notebooky do vlastnoručně uháčkovaného obalu! Ochrání je nejen proti škrábancům a nárazům, ale udělají z nich také originální módní doplňky.
hobby

Elegantní háčkované obaly

89 Kč
79 Kč
Mandaly odvahy - 11%
Odvaha nemusí být jen o velkých činech. Někdy strach omezuje naše vnímání a my pak vidíme věci jinak, než jaké skutečně jsou… A jaké skutečně jsou, zjistíme, pokud se rozhodneme je vyzkoušet.
hobby

Mandaly odvahy

135 Kč
120 Kč
TOPP Relaxační omalovánky - Ptáci, motýli a příroda - 11%
Relaxační omalovánky vám nabízejí vzácné chvilky klidu a uvolnění. Na 104 stranách na vás čeká k vymalování devadesát devět nápaditých obrázků.
hobby

TOPP Relaxační omalovánky - Ptáci, motýli a příroda

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 49 položek
1 2 3 .. 5 > >>