Nejprodávanější tituly - říjen 2015
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy - 11%
(1x)
Tuto knihu můžeme číst jako jeden ze způsobů, jak se dívat na kosmický aspekt české krajiny, jak slučovat nebe a zemi. Tyto záležitosti musely být dobře známy chudým lidem mezi pravěkem a barokem, kteří v krajině žili celé generace a záviseli na ní.
esoterika a astrologie

Kameny a hvězdy

314 Kč
279 Kč
Moudrosti zvířat - 11%
(1x)
Zvířata nám svým chováním předávají důležité informace o pravé podstatě našeho života a o našem pochopení sebe sama a světa kolem. Jakým způsobem tyto informace získat?
esoterika a astrologie

Moudrosti zvířat

198 Kč
176 Kč
Mnoho životů, mnoho Mistrů - 20%
Autor téhle knížky měl zavedenou psychiatrickou praxi, spokojené manželství a klidný život. To všechno ovšem jen do chvíle, než do jeho ordinace vstoupila Catherine, mladá žena trpící úzkostí a děsem z celého světa.
esoterika a astrologie
Ukázky

Mnoho životů, mnoho Mistrů

169 Kč
135 Kč
Posvátná geometrie - 11%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
esoterika a astrologie

Posvátná geometrie

203 Kč
180 Kč
Sluneční znamení - 11%
(1x)
Výkladů slunečních znamení je obrovské množství. Pro vás jsme vybrali výklad mistrovský, výklad královny astrologie Lindy Goodmanové.
esoterika a astrologie

Sluneční znamení

313 Kč
278 Kč
Sedm archandělů - 11%
(1x)
Rytmy inspirace v dějinách kultury a přírody. Kniha přibližuje sedm archandělů, jejich jména jsou : Gabriel, Rafael, Anael, Michael, Samael, Zachariel a Orifiel.
esoterika a astrologie

Sedm archandělů

342 Kč
304 Kč
Souvislosti - 11%
Poznejte souvislosti a stanete se tím největším kouzelníkem, kouzelníkem souvislostí, kouzelníkem a pánem svého života...
esoterika a astrologie

Souvislosti

135 Kč
120 Kč
Požádej a je ti dáno - 11%
Tato fascinující kniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.
esoterika a astrologie

Požádej a je ti dáno

314 Kč
279 Kč
Jak porozumět sobě a dětem - 11%

III. upravené vydání. Kniha Zdenky Blechové "Jak pozorumět sobě a dětem” zaznamenala velký ohlas, a proto vychází již ve třetím vydání. Kniha s humorem, tak i s moudrostí ženám vysvětluje, jaký přístup zvolit k sobě a k dětem.

esoterika a astrologie

Jak porozumět sobě a dětem

324 Kč
288 Kč
Mandaly radosti - 11%
Oblíbená knížka mandal pro vykreslování - Mandaly radosti se dočkala svého druhého rozšířeného vydání. Jako poděkování všem příznivcům byla rozšířena o dvě nové, originální mandaly.
esoterika a astrologie

Mandaly radosti

135 Kč
120 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 67 položek
1 2 3 .. 7 > >>