Nejprodávanější tituly - říjen 2015
zdravá výživa

Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdravá výživa

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Vaříme podle Herbáře - 11%
(1x)
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
zdravá výživa
Ukázky

Vaříme podle Herbáře

359 Kč
319 Kč
Smoothie Book - 11%

Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl! Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!

zdravá výživa
Ukázky

Smoothie Book

224 Kč
199 Kč
Zhubněte jednou provždy 1 - 11%
(1x)
Jak jednoduchý systém pomáhá dosáhnout sílu, zdraví a vitalitu na celý život
zdravá výživa

Zhubněte jednou provždy 1

269 Kč
239 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
zdravá výživa

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Žena s dranžírákem - 11%
(1x)
Pravdu se pokusila odhalit moravská spisovatelka, náruživá čtenářka a vášnivé kuchařka Daniela Mičanová. Třicet povídek s jídlem v hlavní roli slouží jako předvoj třiceti praktickým receptům.
zdravá výživa

Žena s dranžírákem

179 Kč
159 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

zdravá výživa

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Česká pohanková kuchařka - 11%
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá.
zdravá výživa

Česká pohanková kuchařka

224 Kč
199 Kč
Česká raw food
(1x)
Další z řady knih našeho nakladatelství zabývající se problematikou živé nevařené stravy. Tentokrát to nejsou recepty jednoho autora, ale těch nejlepších v české republice.
zdravá výživa

Česká raw food

215 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
zdravá výživa
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 17 položek
1 2 > >>