Nejprodávanější tituly - říjen 2015
romantika

Vejce a já
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
romantika

Vejce a já

296 Kč
Láska
(1x)
Andrea se domnívala, že je šťastná. Před vším totiž zavírala oči – před nevěrou svého muže i podivným způsobem, jakým přišla o práci. Teprve úraz jejího manžela a setkání s mužem, kterého mnoho let neviděla, ji přiměje, aby se přestala obelhávat.
romantika

Láska

224 Kč
Božský bastard
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
Druhý břeh
Sestry Hermína a Stefanie, které po revoluci uprchly z Francie, nacházejí po dlouhé a dobrodružné cestě Evropou nový domov v Čechách. Život na malém panství však komplikuje nenávist příbuzných.
romantika

Druhý břeh

305 Kč
Nataša
Žárlivost má mnoho tváří... Vždy však v partnerovi vyvolává pocity beznaděje, přináší slzy a bolest.
romantika

Nataša

296 Kč
Šerif z Thunder Pointu
Zástupce šerifa Mac McCain dohlíží na městečko Thunder Point i na své tři děti, které vychovává sám. Konečně se ale zdá, že i on našel štěstí po boku dlouholeté kamarádky Giny Jamesové...
romantika
Ukázky

Šerif z Thunder Pointu

251 Kč
Božský cizinec

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
Deník
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
Starořímský dekameron
Mladý obchodník se starožitnostmi Flavius Antonius Laeca je miláček bohů. Především bohyně lásky Afrodity - Venuše. Ta jej ve svém chrámu spolu se svými kněžkami zasvětila do tajů lásky a zároveň mu požehnala na další životní cestu.
romantika
Ukázky

Starořímský dekameron

89 Kč
Nezlomená osudem
(2x)
Dvacet let života hrdinky Zuzany, která zjistí, že "zdravý" partnerský vztah na bázi patriarchální modelu muže živitele a ženy v domácnosti, je nefunkční. Pro klid v rodině je ochotná snášet domácí násilí až do dne, který jí změní celý život.
romantika

Nezlomená osudem

124 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 30 položek
1 2 3 > >>