Nejprodávanější tituly - říjen 2015
romány

Den kobylek
(1x)
Den kobylek je Westův poslední a vrcholný román vydaný roku 1939. Odehrává se v Hollywoodu, v samém srdci velkovýrobny amerických snů.
romány
Ukázky

Den kobylek

149 Kč
Lék na smutek
(1x)
Na Mariku, gynekoložku a porodní lékařku, se valí jedna pohroma za druhou. Manžel jí umírá na rakovinu a krátce nato ztratí i svého jediného, třiadvacetiletého syna, u něhož náhle propukla dědičná choroba jater.
romány

Lék na smutek

296 Kč
Inferno /anglicky/
(18x)
Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis - Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futur. zbraní.
romány

Inferno /anglicky/

449 Kč
Heřmánkové údolí
(12x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
romány
Ukázky

Němci

339 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2