Nejprodávanější tituly - březen 2024
romány

Domek pro dva
Veterinářka Julia Shawová hledá místo, kde by mohla začít znovu. Po těžkém období chce konečně najít bezpečný přístav. Zamiluje se do idylického Cove Cottage v malé vesničce Carywith v Cornwallu a rozhodne se zde žít a pracovat.
romány
Ukázky

Domek pro dva

199 Kč
Zaostřeno na tebe - 11%
Připravte se na pořádně intenzivní trénink! Crystal Chenová vyhlásila válku toxickým stereotypům o fyzickém vzhledu. Na vlastní křivky je pyšná, na svém instagramu se je rozhodně nebojí prezentovat a trolly se jí daří úspěšně ignorovat.
romány

Zaostřeno na tebe

359 Kč
319 Kč
Na smrt - 11%
(13x)
Román Na smrt je unikátní žánrový mix historické ságy, thrilleru a hororu.
romány
Ukázky

Na smrt

358 Kč
318 Kč
Až na ten konec dobrý - 11%
(7x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

romány
Ukázky

Až na ten konec dobrý

404 Kč
359 Kč
Třicátý kilometr - 11%
(1x)
Na třicátém kilometru se splétají životní nitky, které jsou tak povědomé, jako bychom jejich aktéry znali ze sousedství.
romány

Třicátý kilometr

359 Kč
319 Kč
Helena Rubinsteinová a tajemství krásy - 11%
New York 1965. Heleně Rubinsteinové je 95 let, je jednou z nejbohatších žen na světě a oslnivou ikonou. Její kosmetické impérium prorazilo do celého světa. Avšak tato sláva nebyla polsko-židovské dívce z prostých poměrů vložena do kolébky.
romány

Helena Rubinsteinová a tajemství krásy

449 Kč
399 Kč
Gazely - 6%
(9x)
Toto je příběh bouřlivého týdne tří nejlepších kamarádek, které kdysi chodily do třídy s Prvokem, Šampónem, Tečkou a Karlem.
romány

Gazely

343 Kč
322 Kč
Ty chladné oči - 11%
(6x)
Mráz přichází z duše. Historický román od autorky bestselleru Až uvidíš moře. Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde.
romány
Ukázky

Ty chladné oči

359 Kč
319 Kč
Veletoč osudu
Autorka líčí s dokonalou znalostí reálií příběh své židovské rodiny, jejíž příslušníky zavál osud do všech koutů světa.
romány

Veletoč osudu

287 Kč
Vinice ve Francii - 11%
(4x)
Hattie má zlomené srdce, a tak když se jí naskytne příležitost pracovat na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského.
romány

Vinice ve Francii

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 277 položek
1 2 3 .. 28 > >>