Pavel Tomeš

Přihlašte se nebo registrujte a přidejte si autora do oblíbených.
Pavel Tomeš je spisovatel a stand-up komik, kterého můžete znát z televizních pořadů Comedy club nebo Na stojáka. Napsal tři sbírky fejetonů Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně berou. Za humorný román o smrti Až na ten konec dobrý obdržel Kosmas cenu čtenářů v rámci Magnesie Litery 2022. Žije v Brně.
Nahoru

Pavel Tomeš v Oko Magazínu OKO

TV Kosmas

Velký knižní čtvrtek - podzim 2023: Pavel Tomeš: 13!

19. října 2023 - datum Velkého knižního čtvrtku. Zahájení proběhne spolu s dostupnými autory od 17 hod. v Knihovně Václava Havla. Na místě už budou pro vás připravené knihy. Včetně té od Pavla Tomeše.
Aktuality

Litery 2022 ovládl Pavel Klusák s Gottem

Hudební publicista Pavel Klusák uspěl hned dvakrát. V hlavním hlasování, kde vítěze vybírají necelé dvě stovky knihkupců, redaktorů či spisovatelů, a ještě v kategorii Litera za publicistiku. Cenu za prózu dostal Stanislav Biller za Destrukci.
TV Kosmas

Pavel Tomeš a jeho stand-up literatura

Stand-up comedy výstup o balení na dovolenou je už pro některé ženy (i muže) klasikou, když někam jedou. Ale věděli jste, že si s sebou můžete, když někam jedete, přibalit i knihu Pavla Tomeše? Pavel Tomeš je totiž nejen stand-up komik....
Zobrazit celý text
Další články