Nejprodávanější tituly - říjen 2015

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
Bandita, Paťara a spol.
(1x)
Román pro děti líčí klukovský život na přelomu 19. a 20. století v tajemném, romantickém městě obklopeném lesy a poli, bitvy Klášteráků a Klokoťáků, všední život měšťanských rodin, školu i charakteristické postavy, které k městu neoddělitelně patřily.

Bandita, Paťara a spol.

89 Kč
Bouráci
(1x)
Legendární klukovská série: Piskoř a Filda počtvrté!

Bouráci

224 Kč
Cesty na Sibiř
(3x)
Hrdinou Cest na Sibiř je mladík toužící stát se „mužem s vlastnostmi“; rezignuje proto na vědeckou kariéru i rodinný život a vydává se na dalekou pouť, v jejíž zdánlivě chaotické trajektorii pozvolna rozpoznává logiku hlubšího řádu.

Cesty na Sibiř

468 Kč
Drž mě pevně, miluj mě zlehka
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
Kočka a čert
(1x)
Jediná kniha Jamese Joyce určená dětem Kočka a čert vypráví o městečku na břehu Loiry rozděleném řekou na dvě části, které však nemá žádný most a občané městečka si ho ani neumějí postavit.

Kočka a čert

178 Kč
Marjánčino dobrodružství
Fantazijní a krásně ilustrovaný pohádkový příběh o "Sněhových dětech", od jedné z nejvýznamnějších představitelek secesního ilustrátorství a autorky klasického díla "Kořenové děti".

Marjánčino dobrodružství

216 Kč
Nahý oběd
(2x)
Nejslavnější Burroughsova kniha, "satirická fantazie" z roku 1959, jejíž původní vydání se dočkalo soudního procesu i zákazu prodeje pro údajnou obscenitu.

Nahý oběd

268 Kč
Pán prstenů
(5x)
Třetí, závěrečný díl trilogie Pán prstenů, která se řadí ke klasice fantasy literatury.
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
Pravidla směšného chování
(7x)
Próza volně navazuje na novelu O rodičích a dětech. Jde o tři vzájemně provázané hořce ironické povídky."Tahle knížka se Haklovi skutečně povedla - je to nejlepší z letošních českých próz.", A. Horáčková, MF Dnes
Ukázky

Pravidla směšného chování

148 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>