Nejprodávanější tituly - listopad 2015
romány

Kniha šepotů

Příběhy generace našich dědů mohou být stále poutavé a v mnohém aktuální, jak dokazuje i vyprávění rumunského Arména Varujana Vosganiana (anebo také arménského Rumuna) Kniha šepotů.

romány

Kniha šepotů

241 Kč
Ráj a peklo
(1x)
Román nejčtenějšího současného islandského spisovatele Jóna Kalmana Stefánssona je lakonickým popisem života rybářské obce nacházející se ve fjordu poblíž severního pólu. První díl trilogie (2.díl Smutek andělů).
romány
Ukázky

Ráj a peklo

120 Kč
Estonský román - 74%
(1x)
Děj románové prvotiny se vrací do autorčiny vlasti posledních desetiletí 20. století a přibližuje počátky hnutí za estonskou samostatnost.
romány

Estonský román

134 Kč
35 Kč
Frankieho otázky před spaním
Dvanáctiletý Frankie je sice nejmladší ze tří dětí manželů Parsonsových, ale přesto má v rámci své rodiny největší zodpovědnost. Je totiž přesvědčený, že se o ni nikdo jiný nedokáže postarat lépe než on.
romány

Frankieho otázky před spaním

233 Kč
Kamenné sny
Prosinec 1989, eskaluje konflikt mezi Armény a Ázerbájdžánci o Náhorní Karabach, napětí v Baku graduje. Do jedné z tamějších nemocnic je v kritickém stavu dopraven přední ázerbájdžánský herec Sadaj Sadygly...
romány

Kamenné sny

224 Kč
Božský hráč

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.

romány
Ukázky

Božský hráč

358 Kč
Dívky z Montmartru
(1x)
Srdceryvný román odehrávající se během Zlaté éry v Paříži, inspirovaný jedním tehdejším obecně známým soudním procesem a skutečným příběhem dívky, jež Edgaru Degasovi stála modelem.
romány

Dívky z Montmartru

314 Kč
Lázeňské dobrodružství
Mohutná románová freska známého autora připomíná sto let od vypuknutí vojenského konfliktu, označovaného jako I. světová válka. Roman Ráž zde zachycuje její pohnuté dny i následná tři léta bojů levice s pravicí o charakter nového čs. státu.
romány

Lázeňské dobrodružství

288 Kč
Lék na smutek
(1x)
Na Mariku, gynekoložku a porodní lékařku, se valí jedna pohroma za druhou. Manžel jí umírá na rakovinu a krátce nato ztratí i svého jediného, třiadvacetiletého syna, u něhož náhle propukla dědičná choroba jater.
romány

Lék na smutek

296 Kč
Heřmánkové údolí
(12x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
romány
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>