Nejprodávanější tituly - listopad 2015
poezie

Dvojité dno
(5x)
Nová sbírka kultovního básníka. Básně a zápisky veršem převážně z roku 2009 a první poloviny roku 2010.
poezie

Dvojité dno

198 Kč
Shakespeare's Sonnets
(1x)
William Shakespeare wrote some of the greatest poetry in all world literature, in compact sonnets bursting with beautiful imagery and timeless insights about love, life, and human nature.
poezie

Shakespeare"s Sonnets

404 Kč
Kvílení
(3x)
Jedna z největších básnických sbírek 20. století, vpravdě kultovní Kvílení, vychází poprvé v češtině v samostatném svazku - v klasickém překladu Jana Zábrany, který mohutně ovlivnil i moderní českou poezii. 2. svazek edice angloamerických básníků.
poezie

Kvílení

160 Kč
Magorova summa I.
Soubor básnického díla básníka, esejisty a významného kulturního organizátora Ivana M. Jirouse, nositele Ceny Jaroslava Seiferta, vychází již potřetí, tentokrát však rozdělen do dvou svazků a doplněn svazkem třetím.
poezie

Magorova summa I.

429 Kč
Šansony & spol.
Básně spojené s hudbou mají jedinečnou přitažlivost pro čtenáře i posluchače. K nim autor vybral výmluvné umělecké fotografie a součástí knihy je CD Motýl něhy uletí Renaty Drössler, která patnáct textů zhudebnila a nazpívala.
poezie

Šansony & spol.

351 Kč
Sonety
Kniha nejlepších Žáčkových sonetů doprovázená výtvarnými artefakty ze světových malířských galerií.
poezie

Sonety

269 Kč
České Vánoce Josefa Lady
Neopakovatelná atmosféra Vánoc dýchne na malé i velké čtenáře z nezaměnitelných Ladových obrázků a rovněž prozaických i básnických textů předního českého poety Michala Černíka. Jde o první vydání knihy.
poezie

České Vánoce Josefa Lady

260 Kč
Pes nám spadla
To nejlepší z dětské poezie oblíbeného českého autora.
poezie
Ukázky

Pes nám spadla

242 Kč
Nejznámější dětské písničky
Zpěvník plný not, akordů a textů pro všechny děti i dospělé, kteří si rádi zahrají a zazpívají známé písničky oblíbených autorů Z. Svěráka a J. Uhlíře.
poezie

Nejznámější dětské písničky

179 Kč
Nabíledni prázdno
(3x)
Kniha významné české básnířky (1946–2013) shrnuje její verše z pozůstalosti, obsáhlou fotografickou část, mapující autorčinu životní cestu v letech 1963 až 2013, a všechny rozhovory, které ve svém životě poskytla.
poezie

Nabíledni prázdno

169 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 179 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>