Nejprodávanější tituly - prosinec 2015
hudba

Alternativa I - 11%
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
hudba

Alternativa I

441 Kč
392 Kč
Ukolébavky pro nejmenší - 20%
(1x)
V nahrávce najdeme známé písně, jako Spi, děťátko, spi, Hajej můj andílku, Černé oči jděte spát, ale i méně známé krajové varianty uspávanek např. z Chodska, či Hrozenkova.
hudba
Ukázky

Ukolébavky pro nejmenší

99 Kč
79 Kč
Visací zámek - 6%
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
198 Kč
Já, písničkář 2 - 11%
Já, písničkář 2 je zbrusu novým zpěvníkem Tomáše Kluse a obsahuje noty i akordy k desce Racek i nově vycházející Proměnamě.
hudba

Já, písničkář 2

179 Kč
159 Kč
Staň se pěveckou hvězdou - 20%
Učebnice krásného zpěvu sepsaná s přispěním sólisty Národního divadla Vojtěcha Filipa.
hudba
Ukázky

Staň se pěveckou hvězdou

99 Kč
79 Kč
Apatie k ďáblu - 6%
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
278 Kč
Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bedřicha Smetany se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.
hudba

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.
hudba

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
159 Kč
Výlov šuplíka - 6%
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
238 Kč
No Future! - 11%
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 35 položek
1 2 3 4 > >>